Kuş Forumları > Kuş İlanlar
YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLADI
ARKADAŞLAR VHDAHA ÖNCE SATACAĞIM KUŞLARIN ÇOK AZINHGDA YAVRU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM FAKAT YAVRULAR YAVAŞ YAVAŞ ÇIKMAYA NBAŞLADILAR BİRAZ DAHA SATILMAZLARSA HERAN VAZGEÇEBİLİRİM ÇÜNKİ DEDİĞİM GİBİ KUŞLAR ÇOK VERİMLİ SADECE BAKIM İSTİYORLAR BENSE YAVRULAMASINLAR DİYE BAKMIYORUM FAKAJT ONLAR İNATLA YAVRULUYORLAR KUŞLARIN TAMAMI İSTİSNASIZ SATLIK BEN TANIDIK BİRİNE VERMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN SİTEDEN SATMAK İSTİYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLARLA PAZARTESİ MSNDE BULIUŞALIM [email protected]
kardeş ben ilgilenirim.nerde oturuyosun.mailim [email protected] gönder
kardeş hala bi haber vermedin bana.bak hemşeriymişiz alayım bi-iki çift.eğer gönderemezsen adanadaki arkadaşalrımı ararım.onlar alırlar senden.haber bekliorum
dostum sana bi mesaj attım ama almadın galiba neyse ben adana dışına veremiyorum ama dediğin gibi arkadaşların gelip alırlarsa tlf 05444709321 adresim karacaoğlan mah. 201 sk no 21 yüreğir adana ev hemen enver kurttepeli lisesinin arkasındaki ilk sokak sana uyarsa arar yada mesaj atarsın ister tlf at ister mail at ama tlfna atarsan daha çabuk ulaşırsın ok
selam arkadaslar ben bimuve arkadasın kümesine gittim; çok güzel eş kuşlar vardı. bence adanada oturan arkadaslar bu kuşları kaçırmasın derim.. ayrıca illa almak içinde degil;tanışmak için de bimuve arkadaşı rahatsız edin derim.ben ankaradan adanaya gittigimde 15 gün önce tanıştım.çok iyi bir insan . 3 tanede kuş aldım.
kardeş ben adanadaki arkadaşlarıma yarın haber verecem.onlar anlamazlar kuştan ama sen yardımcı olursun onlara.artık bana otobüsle falan gönderirler kocaeliye.bende yazın mersine geldiğimde senle tanışmak isterim.yazında alırım senden kuş, eğer verirsen.hadi gözüm kal sağlıcakla
mesut teşekkürler dostum umarım aldığın kuşlardan memnun kalırsın inan bunu senden daha çok erkek arkadaşlarını beklerim fakat sen onlara kesin bi şey söyle öyle gelsinler yavrulu yumurtalı şurenk yada bunun gibi
ya kardeş söyledim iki kişiye,2tane var zaten adana tanıdığım.aynı evde kalıyolar.biz gidemeyiz falan dediler.yok sınavımız var dediler.bende çok sinirlendim ama elimdende bişey gelmedi.ne adamlar olduklarını öğrenmiş olduk.şimdi burda yazamayacağım şeyler söyledim onlara baya.ama okul bitip memlekete dönünce mutlaka görüşmek isterim senle.kusura bakma.keşke yakın biyerde olsaydık da kümesini gezebilseydim
NE DİYEBİLİRİM Kİ DOSTUM ŞANS ZATEN ALICILARIN ÇOĞU BUNDAN ŞİKAYETÇİ AMA NE YAPABİLİRİMKİ NEYSE GELİRSEN VE HALA BENDE KUŞ VARSA GÖRÜŞÜRÜZ