Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

HASTA!!!

Arkadaşlar mavi prenssimin kuyruğu sanki kopuyo gibi dökülüyo gibi.Sabah çok kötüydü ölecek zannettim.Isıyı 28 e çıkardım.Mavi mürekkep gibi olan ilaçtan döktüm akvaryuma şimdi biraz daha iyi.Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum....

img

zseher

19 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuyruk çürümesi sanırım bence ilk müdahalen yerinde balığını bi karantina akvaryumuna alarak küçük küçük ısıyı yükselt mavi ilaçtan üzerinde yazdığı gibi kullan bunların yanında birde kaya tuzu ekle balığın düzelicektir diye düşünüyorum değişme görmüyorsan daha etkili bir tedavi için akvaryumcudan sera marka ilgili ilacı iste .

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Balığım biraz daha iyi düzeldi sayılır.Yardımların için teşekkür ederim nurettindede

img

zseher

ÖZEL MESAJ

Balığım iyileşiyo gibiydi fakat bugün farkettim gözleri beyazlamış gibi bi tuhaf.Neden böyle oldu?

img

zseher

ÖZEL MESAJ

sanıım balıgın mantar olmuş bu yüzden aqua mantar ilacını içerigine göre kullan derim ben..Gözlerinin buhulanması geçici bir durum suyun mikroplu olmasından ve bu şekildeykende balıgın zayıf düşmesinden kaynaklanmış olmalı..su değişimleri yap(suyun 3 de 1 ini dipten çek ve yerine en az 3 gün dinlenmiş akvaryum suyunla aynı derecede su kullan)..Daha sonrada aqua mantarı kullanmaya başla biran önce..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Peki o balığı başka bir akvaryumamı koyayım?Oradamı tedavi edeyim yoksa diğer balıkların yanındamı?Şu an hepsi aynı akvaryumda.

img

zseher

ÖZEL MESAJ

bulundukları akvaryumda tedavisini yap.Ancak dedigim ilacı kullanacaksan.

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam crano tedaviye başladım yanlız sarı prenseslerimden biri aniden dün öldü.Ama hasta değildi aniden öldü yani.İnşallah diğer balıklarım ölmeden bu hastalıkla başa çıkabilirim. Yardımların için çok çok teşekkür ederim. Sağlıkla kal...

img

zseher

ÖZEL MESAJ