Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

SAMOYED arıyorum!

Merhaba, ben olabildigince küçük, samoyed arıyorum. Bazı petshoplara sordum, Turkiyede olmadığını ama istersem benim için yurt dışından getirebileceklerini yalnız bunun 1.000 euro fiyatı olduğunu söylediler. 1,000 euro biraz fazla değilmi diye düşünüyorum, eğer yakınınızda biri yeni doğmuş SAMOYED''ini satarsa ne olur haber verin, Türkiyede bu köpeği beseleyen mutlaka birileri vardır...

SAMOYED yavrusu fiyati 800 euro. Siparis uzerinde ozel sekilde yurtdisindan getiriyorum. Tum evraklar birlikte teslimat Istanbula yapiyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

merhaba benım 2 aylık samoyed cinsi kopegim (richie) var. 2 gun oldu aldıgım ama evde bakamadım ben yurtdısında okuyorum ve aılemde bız bakamayız dedi bu yuzden ona cok ıyı bakabılcek bırıne satmayı dusunuyorum. cok sırın bi kopek aslında satmaya da ıcım el vermıyor ama satmak zorundayım eger ben ıyı bakarım dıyorsanız 300$ a satmak istiyorum. 2 gun once 700$ aldım bu yavruyu. eger bana hemen donersenız cok sevınırım. sıze esyalarını da verebılırım richie nin eger arzu edersenız. 05375637539 emre istanbul..

img

ef52

19 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benım bı arkadısımın 10 aylık samoyed ı war 200 usd ıstıyo sırf masrafları karsılıgı asıları falan zaten tam kımlıgı falan her seyı war msn nızı werırsenız ona ıletırım benım bı alakam yok kopek onun

img

roksi

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayin ACTRESS 200$ veya 300$ safkan bir SAMOYED olacak sey degil , kesinlikle melez bir kopek size satmaya calisacaklar. Dikkat edin !!! Resimdeki yavrular cok iyi bak , bir safkan yavru boyle olmali , degisik bir yavru sana satiyorlarsa demek safkan degil.

evet bu cinsi besleyen var o da benim arkadaşım petshoplar bir bakıma haklı türkiyede yok gibi bir şey ama şu an yeni doğmuş 4 yavru var.anne ve baba bizim yavrularımızdı şimdiki yavrularda çok sağlıklı kesinlikle yerli hayvanlar bu konuda her türlü garantiyi veririm saflık derecesindede aynı garantiyi veririm eğer gerçekten bu köpeklerden beslemek istiyorsan bana 0 555 6259416 numaralı telefondan ulaşabilirsin.adım semih ve şunuda belirteyim aldığın fiyatlar bu cins için gayet normal ama benim istediğim bunlardan çok daha düşük.

img

semih2

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ