Hamster

hamster kafes fiyatlari?
internetten kafes fiyatlarina baktimda 70-80 ytl diyolar icinde oyuncaklari sulugu dahil.70-80 ytl bana cok geldi acikcasi ben sole 30-40 ytl flndir diye dusunuyodum.gercektende bu kadar pahalimi yoksa nette abartimi fiyatlar? bide 1 tane alicam ve ona gore cok buyuk olmayan bi kafes ne kadara gelir?bide bu kafeslerin plastik olanlari bide demir olanlari varmis sanirim(yada ben yanlis biliyorum) eger varsa sizce hangisinden almaliyim?simdiden tsk ederim

pet shoplar sanırım 30- 40 ytlye baya büyük kafesler veriyolar (konyada)plastikler hakkında bi bilgim yok ama demir kafesleri kemirdiğinden çıkardığı sesler rahatsız edebilir plastik kafesler görüntü açısından da daha güzel

plastik goruntu acısından guzel madjick arkadasımızın da dedıgı gıbı ınan hayvan ıcın cokda ıyı olmuyor bende bıtane var ve kafeste tutamıyorum cıldırıyor yaklasık 8 aydır aynı kafeste ama hep dısarda olmak ıstıyor havasız sıkıntılı gelıor hayvana.demır olanları tavsıye ederım.ınt bıraz abartılı fıyatlar ama plastıkler 70 den baslıyor onun altında oldugunu sanmıyorum.30 mılyona rahat bulursun demır olarak guzel bı kafes.

ben buyuk bi kafes aldım we cok buyuk sanırım ithal di we fiyatı sadce 20 ytl hersey dahil

ewt demir olanları daha iyi. ben içinde herseyi olan orta boy demir kafesi 25 milyona aldım.ama bence biraz daha para verip bikaç katlı olan yada biraz daha geniş bi kafes al.çünkü orta boy kafeste bile cok sıkılıyolar.internetten çok pahalı ama petshopları arastır oralarda pahalı değil

katli olanlardan ben hic kullanmadim ama burda okuduklarima gore ust katlara cikmiyorlarmis en alt katta oynuyormus sadece duyumlarım boyle.

serseri_mn cok uygun almissin nerden aldin ist dami?

izmir de oturuyorum gercekten cok uygun bende sasırmıstım ztn sonuncusunu kaptım hamster da 5 ytl ye aldım we gercekten saglıklı haywan ı shop ta 10 gun takip ettim bence herkes öyle yapmalı saglıklı haywan istiyorsanız tabii..

bende yazın aldım en son kafes 0 ytl ye 2 katlıydı ama konyada bide bu 2 kat kullanışsız muhabbeti hamstera göre deişiyor galiba benim hamsterım beni görünce hep üst katta durur uyuma ve yemek aşşağı katta lavabo yukarı katta:D

amaze hyr ist ten almadım izmirde oturuyorum ztn sonuncularını ark.la aldık adamla hemen muhabbeti kurduk(biraz sosyalimdir de) herşeye yardım ediyo şimdi. hamster da sadece 5 ytl di we hepsini doğuştan takip ettim yani sölemek istediim ucuz die kötü olması gerekmio!!. we sennle msn den konusup birkaç soru sormak istiyorum 🔒 Üyelere Özel seni ekledim eger kabul edersen sevinirim tecrubeli yardımına iht.oluyo:(

Yanıtlamak için giriş yapın