Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

YAVRUCAK ARIYORUM..YARDIMCI OLURSANIS SEVİNİRİM

ÇOK İİ BAKACAĞIM ..ERKEK KÖPEK ARIYORUM ..İSTANBUL DAYIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

img

meric87

19 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende 4,5 aylık çok yakışıklı şampanya renginde erkek gazete üzerine eğitimi olan bir yavru var çok hareketli çok tatlı annemin rahatszılığı nedeni ile satmak zorunda kaldım parayı sğalık için kullanıcağım eğer düşünürsen [email protected]`a mail atarsınız istanbuldayım.ücreti 350 YTL

img

borderline

20 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, 2 ay önce aldığım ama yurtdışına çıkmam gerektiği için ayrılmak zorunda olduğum,8 aylık ,kısırlaştırılmış dişi terrierim var. acil iyi bir yuva arıyorum. düşünürseniz haberleşelim. [email protected]

img

nurcanvardar

19 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://img107.imageshack.us/img107/6969/yavrular25mk.jpg 8 yavru kaldı.Kırma ve dolayısıyla ücretsizler.Küçükyalı`dalar.beyaz-korsan bebekler de var,kahve bebek de,karışık da.gidip bakmanızı tavsiye ederim. ilgilenirseniz, [email protected]

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

artık bir yavrum var ..ilginis için teşekkürler..

img

bozovelaki

19 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba eger ilgilenirseniz benim spaniel cockerimin yavruları oldu.İkiside erkek.Biri beyaz kahverengi benekleri var digeri sampanya.istanbulda oturuyoruz.Ayrıca 05555518478 nodan görüsebiliriz.

img

peynir44

19 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba bende istanbuldayım.Ögrenciyim.Benim spaniel cockerimin yavruları oldu.Su anda elimde iki erkek var biri beyaz kahverengi benekleri var diğeri sampanya rengi.acilen satmam gerekiyo.Eğer ilgilenirsen 05555518478 den görüşebiliriz.

img

peynir44

19 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba.Hala aradığınız yavruyu bulamadıysanız ve şampanya rengi 15 günlük erkek cocker yavrularımızdan birini de siz sahiplenmek isterseniz; mail:[email protected]

img

dr.

20 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstersen "weimaraner" ve "alman kurdu" yavruları da mevcut. mail:[email protected]

img

dr.

20 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ