Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

sevimli yavru

evimde beslemek için Sevimli bir yavru kedi arıyorum..

img

sessiz

19 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3,5 haftalık yavru kediciklerim var.5 kardeşler.3 yavruyu sahiplendirdim.ama 2-3 hafta sonra vereceğim.anne sütünü alsınlar diye.eğer isterseniz,2 yavrudan birini verebilirim.ilgilenirseniz basakcelikler@hotmail`den ulaşabilirsiniz.

img

caremela

19 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

12 tane rengarenk yavrularımız var. Hepsi klinikte. Tabiki ücretsiz. Gidip görebilirsiniz. Yer Göztepede. Kliniğin numarası : 0216 567 44 25

img

barakiel

21 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cok sevimli ve cok guzel 5 aylik bir kizimiz var. floryada bir klinikte kaliyor. siyah uzun tüylü. beyaz kocaman bir papyonu, beya pati uçları ve beyaz bıyıkları var. ilgilenirseniz [email protected] adresine yazabilirisiniz

img

lyegup

19 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,apartmanımızın bodrumunda bakmaya çalıştığım 5 tana 1 aylık birbirinden sevimli tekir yavruları var,bende herkes gibi onlara bakabilecek sevgi dolu yuvalar arıyorum,eğer hala bir pisicik bulamadıysanız,bana mail atarsanız çok sevinirim,istanbul beşiktaşta oturuyorum,size resimlerini [email protected]

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 gün önce sokakta terkedilmiş olarak bulduğumuz ama bikaç gün içinde vermek zorunda kalacağımız sarı,2 aylık erkek kediciğe yuva arıyoruz. parazit ve pire aşıları yapıldı tuvalet eğitimi de var. acil cvp yazarsanız seviniriz.

img

pirci

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba aradığınız yavru kediyi bulamadıysanız 2 aylık 4 yavru kedim var. ilgilenirseniz 0505 659 1881. fındıkzadede oturuyorum.

img

dilaydaf

19 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 tane iki aylık kedim var bakımlı, topaç gibiler ilgilenirseniz 536 276 00 20

img

saintlauren

18 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 tane iki aylık bakımlı, topaç gibi kedi yavrum var ilgilenirseniz 536 276 00 20

img

saintlauren

18 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evimde beslediğim kedimin 4 yavrusu var 3 erkek bır dişi çok sağlıklılar wc eğitimleri var yavrular dışında ıkı kedım daha var ve aılem yavruları evde kabul etmıyor zor durumdayım dişi olan kedım beyaz renklı basında sarı ve kul rengi beneklerı var erkek olanlar sıyahlı beyazlı ve beyaz grı beneklı bakımlılar anne sutu ıle beslendıklerı için topaç gıbıler normal gıdayada geçtıler 2 aylıklar resimlerini maıl atabılırım [email protected] istanbul

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ