Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

golden Retriever arıyoruz....

ben sampanya rengi bir golden Retriever arıyorm...lütfen yardım edin önceden deneyimimiz var hemde rot.tan emin olun ona çoook iyi bakıcaz....

img

duyguş

19 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende 4,5 aylık çok yakışıklı şampanya renginde erkek gazete üzerine eğitimi olan bir yavru var çok hareketli çok tatlı annemin rahatszılığı nedeni ile satmak zorunda kaldım parayı sğalık için kullanıcağım eğer düşünürsen [email protected]`a mail atarsınız istanbuldayım.ücreti 350 YTL.

img

borderline

20 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eger 3 yasinda,evsiz kalmis bir goldenle ilgilenirseniz, size adresini ve tel.no.sunu gönderebilirim.. ben yurt disindan katiliyorum,bu gün arkadasm bu konuda yardim istedigini yzmis..ist.daysanz getirebilirler.

img

teyzecik

19 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

` evsiz bi golden ı almayı çook isterim.. lütfen bana ulaşın [email protected] 0536 437 80 80

mrb ilanınızı gördüm bende başka bir siteye daha üyeyim orda görmüştüm ama barınakta canlarım bende senin gibi yaklaşık bir ay önce bir barınaktan golden almıştım şimdi çok mutlu ve memnunum umarım ilgilenirsin ilgilenirsen mail at bana yardımcı olıyım tekrar bulup öğrenelim??

img

çirkinşey

19 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde 4aylık aşılı karneli dişi bir golen var ilgilenirsesn 350ytl vericem [email protected]

img

pac

20 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm pac kopegını sattınmı yoksa hala duruyomu

img

cnk

19 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

13 haziran doumlu erkek safkan golden imiz var..fiyatta [email protected]

img

tricky

18 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA; KIZIMIN 11 AYLIK ERKEK ŞAMPANYA RENGİ TÜM AŞILARI YAPILMIŞ GOLDEN RETRIEVER INI ÜCRETSİZ OLARAK VERMEK İSTİYORUZ. İLGİLENİRSENİZ . 0212 275 94 96 - 0533 427 65 12 [email protected] BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILAR HAKAN BAĞDA

img

hakanbağda

18 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ