Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Syberian Husky ve ya Malamute Arıyorum..

Merhabalar arkadaşlar; Ankarada 175m2 bahçeli bir evde oturuyorum. Evimde bir kedi (tekir - 10 aylık) ve bir köpek (terrier - 13 yaşında) var. Köpeğimi ve kedimi evin içerisinde besliyorum. İkiside evde doğum yaptı ve daha önceki kedi - köpeğimin yavruları. Uzun zamandır büyük ırk bir köpek istiyorum. Terrier köpeğimin yaşlanması nedeniyle onunla eskisi kadar oynayamıyorum. Bu yüzden başlıktada belirttiğim gibi en fazla 3 aylık olan Syberian Husky ve ya Alaskan Malamute cinsi bir köpek arıyorum. Özellikle 3 aylığı geçmemiş olması ve bugüne kadar bütün aşılarının yapılmış olması çok önemli. Tam bir hayvan düşkünüyüm. Bu yüzden alacağım köpeğede çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz. Ev ortamım ve bahçemde bu köpeğe bakmaya müsait. Hatta evimin bulunduğu yer ankaranın biraz dışarısında bu yüzden ankaradan 3-5 derece daha soğuk :) Bunun yanında ablam veteriner hekim ve bir de kliniği var. Her türlü bakımının en kaliteli şartlarda yapılacağından da emin olabilirsiniz. Kendi maddi durumumuma göre çok fazla para veremem, özellikle bu işi satış ve kar amaçlı yapan insanlardan köpek almak fikride çok hoşuma gitmiyor. Bu yüzden iyi bakılmış bir çiftin yavrusu daha çok hoşuma gider. Bana bu topicten ve [email protected] e-mail adresinden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler İlkan Çelik

img

aderae

19 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam elimizde 1haftalık alaska malamute yavruları var,yanlız 1,5ay sonra verebiliriz sütten kesilmeleri gerekiyor. ilgilenirsen adresimize cevabını bildir.ücretli

img

senayengin

19 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Referans veterinerden Akife hanımla görüşürsen ücretsiz sahiplendirmek istedikleri bir tane var ellerinde.Onun gibi cins bir köpeciğin sahibi tarafından terk edilmiş olmasını aklım almamıştı duyunca,halen bulamadıysan bir görüş derim.tel.0312 4401898

img

dkangelic

19 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ