Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ısıtıcı

arkadaslar benım problem su su ana kadar 3 tane ısıtıcı degıstırdım ama dıkıs tutturamadım bır tanesı ıcıne su aldı ondan sonrakı ısıtıcı uzerınde ayar dugmesı 22 derecede ıken 28 derece ısıtıyordu onuda degıstırdım sımdıkının ayar derecesı 23de ama su yıne 28 de bu neden kaynaklanır benmı kullanmayı beceremıyorum sımdıkının markası jeep dıye bır cın malı akvaryum 60 lt

img

sanliturk

19 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim de kullandığım ısıtıcı 24 te duruyo ama ısı 28 bu akvaryumlarımızın küçük olmasından kaynaklı sanırım..128 litrelik dier akvaryumumda öyle değil çünkü ayarı da 28 ısısıda 28.. burdan yola çıkarak söyledim..bilindik bi marka almanı tavsiye ederim zaten pahalı şeyler değil..bendekiler atman ve resun. birde sen akvaryumuna nasıl yerleştiriyorsun ısıtıcını bilmiorum ama ben dik yerleştirilmesi taraftarıyım ve üst kısmının suyun dışında kalmasını tercih ediorum..ama burda daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır. saygılar

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendi can güvenliğin için bilindik kaliteli markaları seç en iyisini alsan bile zorunlu kalmadıkca ayar yeri dışarda kalcak şekilde tak derim ben... 2na nın dediğine katılıyorum ama 4 derece fark biraz çok geldi bana

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

zaten bende dık yerlestırmeden yanayım ama 2na nın dedıgı mantıklı geldı bana zannedersem akvaryumun kucuklugunden kaynaklanıyor tesekkurler

img

sanliturk

19 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sanliturk, bu durumun olmasının sebebi ısıtıcının kapasitesinin senin akvaryumunkinden yüksek olması..durum bundan ibaret.Mesela benim ıstıcımda 26 da ayarlı fakat akvaryum sıcaklıgı 28 derece..

Saygılar..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar normaldede en iii isitıcıyı alın 2-3 derece oynar ama bukadar oynaması anormalbisey bence cin malı olmasından kaynaklanıo normaldir

arkadaşlar önceden ısıtıcıların üst kısmının suyun dışında durmasından yana olduğumu yazmıştım fakat yeni birşey fark ettim kaliteli ısıtıcıların kutularının üstünde tamamının suya girebileceğini söyleyen bir yazı ya da onu anlatan resim oluyor.. buna dikkat ederek alırsanız bir sorun olmayacağı görüşündeyim..

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ