Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
LÜTFEN BİRİ YARDIMCI OLSUN
Merhabalar ben ıspartadan yazıyorum.Biricik köpeğimi 2 ay önce kaybettim.Onun boşluğunu doldurmak istiyorum.Çünkü gidişi beni çok olumsuz etkiledi.ÖSS sınavına hazırlanıyorum.2 aydır ders çalışamıyorum.Kaybolan köpeğim gsd idi ırkı iyi tanıyorum.Ama rot,golden,boxer da besleyebilirim.Max 100 ytl ye satan ve ya hediye etmek isteyen varsa çok sevinirim.Köpeğe çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.
YA BİR KİŞİ YOKMU BANA YARDIM EDECEK????????????????????????????
Istanbuldan aldırma imkanınız varsa 1 yaşında bir erkek golden var çok güzel bi kopek, sokakta bulmuslar evsiz..
Elif hanım 1 yaş bana büyük gelir ama o köpekle ilgilenebilecek birini tanıyorum.Eğer foto falan yollayabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Ben 7 aydan küçük arıyorum.
merhaba benim 1,5 aylık labrador yavrularım var.Bodrum`dan aldırabilirsen ücret istemiyorum mama masrafı sadece
meraaba ben tipy.. ööle cins köpişlerden deilim. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi marmarise bizzat kendiniz gelip alabilecekseniz. çünkü sığındıım aile beni kargoyla kesinlikle göndermio :) bana yardım elinizi uzatıp hem çok sadık bi dost kazanmak hem de bana sıcak bi yuva kazandırmak isterseniz lütfen acele edin:( mail atarsanız resimlerimi gönderirler size.. mail: [email protected]