Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Yardımcı olurmusunuz ? - 2.sayfa
Bir arkadaşımın evinde gördüğüm akvaryumun çok hoşuma gitmesi nedeniyle bende akvaryum almaya karar verdim.Ben hobi olarak akvaryum yapacağım. İnternetteki akvaryum ve balık sitelerini inceledim bir karar veremedim.O kadar çok çeşitli balık var ki ciklet mi alayım yoksa başka bir balık mı bilemiyorum.Balık dayanıklı olmalı kolay hastalanmamalı böyle balıklar var mı?İrili ufaklı ve renkli bir akvaryum yapmak istiyorum. Birde akvaryum nasıl olmalı iç motor dış motor ne olmalı.İnanın her sitede anlatılmış fakat su nasıl hazırlanır iç dış motor nasıl seçilir bu konuda açıklık yok. Anlayacağınız hiç bir balık bilgisi olmayan bir arkadaşınız akvaryum ve balık alacak.Bu siteyide yapanlara bilginin paylaşımı açısından çok faydalı bir site yaptıkları için çok teşekkür etmek istiyorum bir aydır bu siteyi takip ediyorum ve bu gün üye olmaya karar verdim.Bilen arkadaşlar bu konularda lütfen yardımcı olsun.
Mors olgunun farkındasın degil mi?
''olduğunun'' şimdi hemen bunla ilgili bir şey yazar iyi ki bir yanlış yazdık ya..
Ya bu fener48 i yine attılar heralde.Ama ben ona saygılı olması gerektigini tekrar tekrar söylemiştim
rotcu bence balık olarak lepistes ile neon beslemelisin hem lepistesler canlı doğuruyor hemde beslemesi kolay filtre olarak iç filtre kullan hava motoruda olsa iyi olur...marka hakkında bi fikrim yok ama ben yeşil motor denilen bir filtre kullanıyorum...memnunum ama değiştirmeyi düşünüyorum...