Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Acik sari renkte safkan golden yavrusu ariyorum!

Hepinize merhaba arkadaşlar. Kendime bir golden retriever yavrusu arıyorum. Yavrulamış köpeğiniz veya hamile köpeğiniz var ve aşağıda anlattığım özelliklere sahipse lütfen bana e-mail atın. Lütfen saydığım özellikler için beni hayvansever olmamakla suçlamayın, bütün köpekleri ve hayvanları çok seviyorum ancak ben çocukluğumdan beri yavru bir köpek hayali kuruyorum, ve aşağıda vereceğim özellikler bu hayalimdeki yavru köpeğe ait. Yıllardır bugünü bekliyorum, olmuşken içime sinmesini istiyorum. Hepinize ilginiz için teşekkürler. e-mail adresim: [email protected] Anne altından, Sağlık ve ırk garantili, Gerekli aşı ve sağlık kontrolleri yapılmış, Anne ve baba açık sarı renkte - kızıl veya koyu sarı değil, Safkan, 8 haftalıktan büyük değil - 8 haftalık olduğunda alınmak üzere, Erkek veya dişi çok önemli değil, o konuda hala karar verebilmiş değilim...

img

oznurturk

19 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu arada İstanbul`da yaşıyorum... O nedenle yavru istanbuldan olursa benim için daha uygun olur... Lütfen anlattığım gibi bir yavru elinizde var ise veya acık sarı renkli goldenınız açık sari bir başka golden ile ciftleserek hamile kalmis ise lutfen bana ulasin... e-mail:[email protected]

img

oznurturk

19 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir ekleme daha yapayim arkadaslar, ucretsiz yavru aramiyorum, yani ucretsiz olmasına karsi degilim ancak yavruyu 2 aylik bakim, veteriner ve ihtiyaclarinin karsiligi olacak bir ucrete almayi dusunuyorum. Bu yuzden lutfen bana e-mail atmaktan cekinmeyin... Ben 19 yildir yavru edinecegim gunu bekliyorum... Dogru yavruyu bulup onu ailemin bir uyesi yapmak icin sabırsizlaniyorum... Hepinize sevgiler :)

img

oznurturk

19 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ