Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
acil yardım
iki gün balıklarıma yem veremedim..az önce verdim ama yemediler ve sanırım hala yemiolar..nie acaba.. ilk ışığı actığım da hareketsizdiler bitkin düştüler heralde dedim ama şuanda çok hareketliler ordan oraya yüzüyolar ama yemlerin yanından geçip gidiyolar kumun üstüne düşenleride yemiolar ama kumu sürekli arıyolar..acaba ışığı acıp uyandırdıım için ürktüler mi çünkü çok telaşlı yüzüolar gibi.. ısı sabit 27 derecede bilmiyenler için akvaryum 50 35 25h sadece iki dişi lepistes var
ışıgı açtıklarında etraflarını bir muddet göremezler birnevi gözleri kamaşır bizlerdede oldugu gibi.bu yüzden o anda yem falan atarsan onları görmezler yani yiyemezler.bu durumdalarken yanlarına yaklaşırsan yada akvaryumu tıklatırsan deli gibi kaçmaya başlayabilirler ve bu kötü çünkü saga sola çarparak kendine zarar verirler.o yüzden ışıgı açtıktan en az 10 dk sonra yem ver..balıklarında bir sorun oldugunu düşünmüyorum bana kalırsa bu yem yememe olayı geçici bir durumdu.şu an yem yiyolardır heralde.eger ters bir durum varsa belirtirsen sevinirim..