Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Clownfish (palyaço balığı)
Bu balık hakkında bilgi istiyorum arkadaslar .. tuzlu su balıgı oldugunu ögrendim .. bu arada fiyat aralığı nedir??
arkadasım ortalama 20-30-40-50 vb boy ve kalitesine gore deisio ayrıca bircok turu vardır bakımı kolay balıklar arasındadır
bildiğim kadarıyla 25 kadar çeşiti var.Tuzlu suda bakılması en kolay balıklardan biridir.Bu hayvanlar doğa da anemonun içinde yaşarlar ve onun içinden hiç ayrılmazlar.Bence balığın fiyatından çok onu yaşatmak için olan sistemin ne kadar tuttuğunu araştırmalısın!
çok güzel balıklar ..benim gördüüm bi akvaryumcuda yanlış hatırlamıyorsam 30 dolardı
tuzlu su balıgı oldugu için deniz akvaryumu kurmam gerekmiş . o yuzden gözümü korkuttular ? zor falan diyorlar ..
Aslında insanların gözünü değil cebini korkuturlar! [email protected] Bilgi konusunda sana yardımcı olabilirim!
soytarı balıkları sanırım...tuzlu su balıkları, gerçekten çok harikalar 5-6 defa izleme fırsatım oldu.oyuncak gibiler..
elbette bu balıgı beslemek için deniz akvaryumu gerekir.bana kalırsa deniz akvaryumları söylenen kadarda sıkıntılı olmasa gerek.evet biraz maddiyeti yüksektir ve mutlaka kurulumu ve sonrasında da zorluklar yaşanır fakat istedikten sonra, gerisi hikaye..