Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
bena yardım etmeyecekmisiniz? LÜTFENN
arkadaslar dünde yazdıgım gibi köpek aruyorum ama hiç cevap alamadım sizden samimiyetimemi inanmadınız bilmiyorum ama inanın alıp sokaga atcak degilim onu hem kızıma arkadas hemde bizi sevecek bi köpek arıyorum.daha önce bahceli evde oturuyorduk ve pasa ismminde saf kangalımız varda yani daha önce de köpek baktık.ama artık apartman dairesinde oturuyoruz ve ona uygun bi köpek arıyorum hepsi bu sanırım beni yanlış anladınız acıklama yapmak ihtiyacı duydum.hepinize iyi günler kızlarınız ve oglullarınızla ...
225 ytl karşılığı 38 günlük goldenlarım var acill satmak zorundayım öğrenciyim ve sınavlarım başlıcak ilgileniyorsanız 0544 484 4789 acill arayın samsundayım parazit tedavileri yapılmıştır
mail adresinizi verirseniz size bir teklifim var. [email protected] o numara minyatür pincher
bence evde çocuğunuza bir arkadaş arıyorsanız küçük bir köpek yerine golden ya da labrador düşünmelisiniz.ben malesef köpişimi vermek zorundayım ve onu ancak sizin gibi düşünen bir aileye verirsem içim rahat edicek.1 yaşında şampanya rengi bir labrador. yavruyken almak inanın çok daha zor hele evde bir çocuk varsa, sizde köpek beslemişsiniz [email protected]
slm.arkadaşım anne ve babasını çok iyi bildiğim 1 alman kurdu satın aldım ama bakmak çok zor geliyo zamanım yok bende zaten rot var isterseniz ücret talep etmeden verebilirim safkan alman kurdudur.ist.dayım e mail adresim aşağıdadır [email protected]
merhaba arkadaslar öncelikle cevaplarınız için tesekkürler uzun zamandır yoktum cevaplarınızı gördügüme inanın cok sevindim msn adresim [email protected] ben sizi ekledim umarı kısa zamanda görüsürüz hepinize cok tesekkür ederim
Merhaba bende 1 aylık labrador var.Küçükken alırsanız daha iyi yetiştirirsiniz.Ücret talep etmiyorum ama mama masraflrı veya mama karşılığında veriyorum. tel : 0536 388 30 10
5.5 aylık dobermanım var aşıları tamdır kuyruk ve kulakları kesilmiştir apartman dairesi için uygun bi köpek acilen satmak zorundayım ilgilenirseniz [email protected] adresine mail atabilirsiniz.