Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ücrestiz yavru köpek arıyorum.. mümkünse labrador :p
en fazla 5 6aylık olan.. ve mümkünse aşıları yapılmış.. ilerde büyük olacak bir cins köpek arıyorum... labrador olursa çok sevinirim... ankara/sokulludayım.. öğrenciyim.. geniş bir evim war.. tlf : 0535 296 67 56(hakan) iyi günler..
Merhaba Hakan Bey, 5 aylıkkken aşıları tamamlanmış olmuyor malesef. Benim 7 aylık siyah Labradorum var. Köpek çiftliğinden alınmış secereli, tüm aşıları yapılmıştır, çok sağlıklı, eğitimli, eşyaları,maması,oyuncak ve tasmaları vs. hepsi dahil. İnanın 2 milyarın üzerinde masraf yaptım. İstediğim rakam sadece sembolik çünkü 1 aylık mama masrafı sadece bu kadar. Temel itaat ve tuvalet eğitimleri verilmiştir. Alacak olan kişinin öğrenci ya da en azından yarım gününü evde geçirecek biri olmasını tercih ediyorum. Onu çok sevmeme rağmen evde bütün gün yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadığı için vermek istiyorum. Açıkçası akşam 3-4 saat birlikte olacağız diye gündüz onu evde yanlız bırakarak bencillik ettiğimi düşünüyorum. Ona sevgi verebilecek bir yuva arıyorum. istanbul 5332850020