Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
merhaba arkadaslar
merhaba arkadaslar ben istanbul merterde oturuyorum 2 yasında kızım var eşim ve ben calışıyoruz kızımız evde bakılıyor ama ona cici bi dost arıyoruz ücretsiz ev arıyan köpekleriniz varsa ve bana ulaşırsanız sevinirim(biz dairede oturuyoruz o yüzden cok büyük ırk olmasın)
meraba ben tipy.. ööle cins bi köpiş deilim. ama yardıma ihtiyacım var. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi ki marmarise gelip bizzat alabilecekseniz. çünkü sığındığım aile beni kargoyla falan kesinlikle göndermio. mail atarsanız resimlerimi de gönderirler. lütfen bana yardım elinizi uzatabilecekseniz acele edin. [email protected]
merhaba bizim bir köpeğimiz var.istediğiniz gibi bizimle irtibata geçmek isterseniz 0543 410 12 38 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz