Hamster

hamsterim bana alışmıyo
hamsterı alalı 1 ay oldu ama hala bana alışamadı.arkadaşlar alışmam için ne yapmam gerekiyo?lütfen yardım edin.aldığımda 3 veya 4 aylıktı acaba biraz büyük olduğu için mi alımıyo??

elinde yemek ver fln derler ama ben hiç ööle şeyler yapmadım hayvanı gerçekten seversen o anlar sence saçmamı? dene gör!!!

ben sewıom onu ama bi turlu anlamak istemio...

arkadaslar cikarin biraz dolassinlar sizin ustunuzde dolassin kokunuza alissin korkmayin isirsa bile nolucak isira isira alisicak : )ben cok uzun zamandır beslıyorum ama 1.2 ay ıcınde alıstı sımdı kavga bıle edıyoruz ben elimle itince ustume atliyor ben bagiriyorum oda bagiriyor.cok ilgilenir ustune duserseniz arkadas oluyor size resmen.yaz gelince beraber balkonda oturup cay ıcıces : )

amaze 1.2 ay ıcınde alıstı sımdı kavga bıle edıyoruz ben elimle itince ustume atliyor ben bagiriyorum oda bagiriyor. abi buraya bayıldım ya..gerçekten bağırıyo mu? :D küfür falan ediyo o zaman:D

arkadaşlar çıkarın evde dolaşsın diosunuz ama ya kaçarsa napıcaz?

arkiler benimkide alışmıo üstrünüze salın dionuz ama ya kaçarsa napcaz yardım edin bana lütfen hamterballun boyutu en fazla ne kadar olmalı 18 yeterli mi??

Yanıtlamak için giriş yapın