özellikle ciklit olursa sevinirimm mersindeyim ama adanadanda alma sansım olabilir her türlü büyük ve küçük balık olur. şimdiden jok tesekkürler...
2cm ve üzeri sarı prenses ,yunus,assai,amerikan cikletleri 2 ytl den verebilirim.
eger ilgilenirsen elimde damızlık dişi teksas cichlid var balık 20 cm boyunda ve oldukca saglıklı ayrıca daha once 2-3 kere yavru almıstım...numaram 🔒 Üyelere Özel...
selam arkadaşım elimde zebra ve green terror yavruları var düşünürsen 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel -- 🔒 Üyelere Özel
selam emre bey
bende mersinden teyzeoğulları akvaryum dünyası
iletişim kuralım yardımcı olayım.ithal balık toptancısıyım.
tel.3364341-3372300
Halen cihlet almadıysanız elimde çok sayıda toropohis malawisi(Lodo)damızlıkları(7-8 cm)2ytl.Yavruları (4-5 cm)1 ytl.Ayrıca4-5 cm sarıprenses,aycimen,lutapartis en son toptan fiyatı 1 ytl olur.tel:0312-3349943
3 ADET CAHALLENGERİM VAR 150*60*50 BOYUTUNDA AKVARYUMDA YAŞIYORLAR 2 SENEDİR BENİMLELER PRİNHALARIMLA BİRLİKTE YAŞIYORLARDI PRİNHALARIMI SATTIM ŞİMDİ SIRA ONLARDA ALMAK İSTEYEN OLURSA İZMİRDEYİM HER KOŞULDA YERİNE ULAŞTIRIRIM İLGİLENENLER MSN ADRESİM 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel 7/24
selam.mersinden murat
cüce vatoz-yunus-s.prenses-b.prenses-aysmen-k.prenses -çöpçü hazırda var.arkasından maymun kafa-marliyeri-elma salyangozu-kalvus-lelupi-kadango-pecock-inci gurami-melek yavruları geliyor " 🔒 Üyelere Özel fiyatı konuşuruz.yalnız toptan yolluyorum.her bölgeye profesyonel paketleme ile sorunsuz gönderebilirim.
arkadasım elimde bir tane dişi sarı prenses var sağlıklı düşünürsen konusalım msn : 🔒 Üyelere Özel
adanalıyım bu arada
Slm adanadayım elimde çok ucuza cikletler var mücevher 2 tane 10-11 tane ahli fiyatları çok ucuza veririm...