Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

1 sorum var + Uygun fiyat olursa alıcıyım (Kümes Hayvanları)

Merhaba arkadaşlar.. DURUM: geçen yaz mısır çarşısından aldığım civcivleri büyüttüm, fakat kümesim evin kapısına yakın olduğu için koku yapıyorlardı ve bu sene 9 metrekarelik bir kümes yaptırdım SORU 1: Yeni kümese 2 çeşit kuş koymak istiyorum, Bıldırcın-Keklik çiftleri, yahut bir çift Habeş tavuğu ile uygun bir tür... Öncelikle bu durum mümkünmü? özellikle habeş tavuğu ile aynı kafeste sorun yaşamayacak türleri tavsiye ederseniz sevinirim. SORU 2: Eski kafesimin de boş kalmasını istemiyorum, haftada 1 temizlikle koku yapmayacak kümes hayvanını tavsiye ederseniz sevinirim :) DURUM 2: Uygun fiyata (İstanbul`da) kümes hayvanı arıyorum. İlk adımda sülünle başlamak bütçemi sarsar :)) ŞARTLAR: -Öncelikle uygun fiyat (biraz araştırma yaptım aşağı yukarı fiyatları öğrendim :)) ) -Alacağım hayvan cinsinin çok yabani olmazsa sevinirim (örneğin habeş tavuklarının evcil olduklarını bu sitede okudum) -Kısa sürede yumurtlayıp civcivlerini yetiştirecek hayvan olursa sevinirim, kuluçka makinem yok. (Bıldırcın ve kekliğin kuluçkaya yatmadığını duydum, doğru mu?) -Zamanında 3 tane ördek büyüttüm, (çok şirinlerdi ama çok pasaklılar ve çok fazla dışkı bırakıyorlar) ördek teklifi vermezseniz sevinirim :) -Çok mu şey istedim??? TEŞEKKÜR: Sonuna kadar okuduğunuz ve ciddi tavsiye ve teklif vereceğiniz için şimdiden teşekkür ederim :)