Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
frontoza ve ahli
arkadaşlar frontoza ve ahli aynı akvaryumda yaşıyabilirmi?besleyen yada beslemiş olan arkadaşlar varsa bu konudaki deneyim ve bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim,
bir arada olmaları tavsiye edilmez..Ancak hiç, birarada bu balıkları beslemedim..benide, `birarada olmaz` laflarına karşı yapacagım iş: frontoza,green terör, borleyi ve calvus u birlikte beslemek olacak, bakalım gerçektende bu türler arasında bir karışıklık olacak mı?illaki olur ancak ortalıkta okadar havadan sözler varki hepsi ezbere..sana ahliyle frontozayı tavsiye etmem mümkün degil ancak bunları bir arada görüp, ögrenmek lazım
yukarıda szydıgım balıklarında birbiriyle uyumsuz olmadıgının farkındayım fakat bunu birde benim görmem lazım..
ok.crano.zaten ayrı bir akvaryum alıp orda beslemeye karar verdim ahlileri,çünkü sarı prensesler iyice huzursuzluk çıkarmaya başladı frontozalara,hem onlarıda o akvaryuma koyarım,frontozalarda rahat eder,yani bir akvaryum daha almam şart
en iyiside bu zaten
yeni akvaryum geldi mükkemmel bişey 125*50*65 şimdide alt mobilyasını bekliyoruz,oda bi gelse süper olucak