Satılık Balıklar

DİSCUS LA PRENSES YADA YUNUS TAKASI
Elimde bulunan 2 adet 6 cm civarı red turquaz ve leopar snake discusu ,erişkin boyda dişi prensesler veya dişi yunuslarla takas etmek istiyorum.ist 🔒 Üyelere Özel

Özkan bey 7-8 cm ise zaten büyük demektir.Prenses dişiler için 7-8 cm idealin üstü bir verimlilik dönemidir.Varsa resim yollarsanız sevinirim.Bayrampaşa semt.Tabi cm kavramı gözkararı olduğundan kişinin bakış açısına göre değişebiliyor.birazdaha açık yazarsanız anlaşabileceğiz sanırım maviden 2 tane verebilirim ozaman red turquaz

resim 1 dk önce çekilmiştir.akvaryumda çok balık olduğundan ufakları çıkarmam lazım.çünkü ufaklar büyüklerin arasında stres yapıyorlar.

3 ADET DİŞİ PRENSES E RESİMDEKİ DİSCUS RED TURQUAZ VERİLECEKTİR. AYRICA AYNI DİSCUSTAN BİR TANE DAHA VAR.YANİ 6 PRENSESE 2 DİSCUS.. GAYET SAĞLIKLILAR GELİP AKVARYUMDA GÖREBİLİRSİNİZ.

Buda diğer red turquaz

Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi akvaryumda fazla balık olduğundan ufakları satmak zorundayım 15 balık var bu akvaryumda ayrıca 1 çift daha var oda üretim setinde onla 17 balık yapıyor 1 akvaryumda akvaryum ölçüleri 120*45*60 sakına mavi balığı görüp balıklar ufak demeyin mavi olan discus 18 cm diğerleri 14 ve 7 normal metreyle ölçülmüştür:)

red turquaz lar satılmıştır.leopar snake ler duruyor.

Arkadaşlar  elimde ufak olarak sadece resimdeki discus kalmıştır .Bu discusuda yunus yada prenses le deişmek istiyorum ama öncelik yunustan yanadır elimde yavrularla beraber 100 e yakın prenses oldu   ama şunuda belirteyim bunların yanında kakadu ve ramirezi de takasta geçerlidir. kakadunun da ayrıcalığı vardır.İlginize teşekkür ediyorum diğer discuslar satıldı ve takas oldu.

Yanıtlamak için giriş yapın