Hamster

Kartopum

Snowball

hakkaten çok tatlı maşallah...Erkek mi,bide neredesin sen arkadaşım bişey sorcam da...msni ni verirsen eklerim.İlgine teşekkür

ya bence arkadaş mesaja nasıl fotoğraf eklendiğini öğretsin bi topic açıp bizim ufaklıkların resimlerini koyalım. ben sizinkileri merak ediyorum. kokopelli nasıl koydun resmi bizimlede paylaşsana. yada bilen başka biri varsa o söylesin

Kokopelli hamisin cok tatliymis aman masallah diyelimde nazar degdirmeyelim. arkadaslar resimlerinizi 🔒 Üyelere Özel (ben bu siteyi kullaniyorum)burdan yararlanarak burda goruntuleyebilirsiniz.cok kolay ama ilk once siteye basit bir uyelik gerekiyor.oraya resminizi ekliyorsunuz asagida url verilecek onu html editoru yukleye tıklayıp ordanda resim ekle duzenle bolumune tikliyorsunuz (kucuk dag gorunumlu bir resim yukarıda) oraya resminizin url sini giriyorsunuz ve resminiz eklenmis oluyor.biraz karisik oldu anlatamadim ama ins cozersiniz.

gibi,boyutlarinida ayarlayabilirsiniz ben fazla kucultunce biraz garip oldular.

deneme

amaze gerçekten karışık anlatmışsın:) çözene kadar bittim yani. ama yaptım sanırım. bi tane denemelik bi kafes resmi gönderdim. eğer olmuşsa benim farenin resminide koyucam.

bende www.imageshack.us i kullaniyorum daha basit photobucketi a gore ve uyelikde istemiyo.upload etmek istediginiz resmi browse tusuna basarak seciyosunuz sonrada host it e basiyorsunuz.orda yazan hotlink forums yada thumbnail forums yazan linki copy/paste yapip mesajiniza ekliyorsunuz. buda benim gonzalesimin fotosu [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

pistolpete kafesin harika olmuş  yerim olsada bende yapsam

imageshack.us olmuyomus diger forumlarda orayi kullaniyorum ama demekki burda olmuyor...

yok be tiny benim değil. internette buldum. başka bi ülkede çocuğun teki yapmış. benimde bu kadar yerim yok. bu kafesi görünce benim hatuna acımıştım.

Yanıtlamak için giriş yapın