Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
1000 metrekare bahçe içinde kocaman villa
home office olarak kullandığım iş yerim ve evim olan 1000 metrekare bahçesi içinde köpekten eğitim ve yetiştirilmesinden anlayan ve bundan zevk alan birisinin yanında çok rahat edecek inanın yetişmiş yada yetiştirilmek üzere yavru köpek arıyorum doberman tercihimdir ama diğer teklifleri de değerlendireceğim
merhaba,2 aylık english spaniel cocker dişi,aşıları tam ve tuvalet eğitimi almış.200ytl.isterseniz fotoğrafını yollayabilirim.
MRB BİZİM 7 AYLIK NAPOLİTAN MASTİFF KIZIMIZ VAR VE ONA BAHÇELİ BİR YUVA ARIORUZ.EĞER İLGİLENİRSENİZ GÖRÜŞELİ[email protected]
6 aylık siyah Labrador,köpek çiftliğinden alınmış secereli, aşıları yapılmış,çok sağlıklı, eğitimli, eşyaları,maması vs. hepsi dahil 250 YTL İnanın bu meblağdan çok çok fazla masraf yaptım. Temel itaat ve tuvalet eğitimleri verilmiştir. Alacak olan kişinin öğrenci ya da en azından yarım gününü evde geçirecek biri olmasını tercih ediyorum. Çünkü ben onu çok sevmeme rağmen evde bütün gün yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadığı için vermek istiyorum. istanbul 5332850020
merhaba size 3 yaşında bir dişi staff hediye verebilirim rengi sarı beyaz çok sevimli insanlara çok yakın gerektiğinde korumasını bilen oynamasını seven çok güzel bir köpek yoğun iş seyahatlarımdan dolayı fazla ilgilenemiyorum evde de bakılmaya musaıt çocuklar içinde bakılmaya musait çok güzel eğitimli eğer ilgilenirseniz size resimlerini de göndereyim isterseniz yavrularımda var
meraba ben tipy.. ööle cins bi köpiş deilim. ama yardıma ihtiyacım var. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi ki marmarise gelip bizzat alabilecekseniz. çünkü sığındığım aile beni kargoyla falan kesinlikle göndermio. mail atarsanız resimlerimi de gönderirler. lütfen bana yardım elinizi uzatabilecekseniz acele edin. [email protected]
slmm ben nesli 3yasında egıtımlısecerelı rot var evde baktım ama harekette zorlanıyo evdar gelıyo ona ilgılenırsenız lütfen bana ulasın5379507000
benim 3 tane dobermanım var 2`ni sahiplendirecem 1 yaşında çok sosyal,oyuncu ve koruyucu karekterdeler eğer aradığınızı bulamadıysanız ve istanbuldaysanız aryın görüşelim 0537-5825474
MASTİFF TİPLİ 9 AYLIK AŞILARI TAM ERKEK TEMELE İTAAT EĞİTİMLİ ÇOK UYSAL DOGO ARGENTİNO ACİL SATILIK 800 ytl AHMET NART 533-5587350 252-3170377 [email protected] msn den köpeği görebilirsiniz MASTİFF TİPLİ 9 AYLIK AŞILARI TAM ERKEK TEMELE İTAAT EĞİTİMLİ ÇOK UYSAL DOGO ARGENTİNO ACİL SATILIK 800 ytl AHMET NART 533-5587350 252-3170377 [email protected] msn den köpeği görebilirsiniz http://img418.imageshack.us/img418/9607/pict00099pi.jpg