Merhaba arkadaşlar gonzoşumun vefatı nedeni ile daha yeni almış olduğum gezinme topunu ve kafesini satıyorum.
Topu 15 ytl
ya da kafes ,gezinme topu ,çark ,suluk, yemler toplam 35 ytl
🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz.İstanbul avrupa yakasındayım
gezinme topu resmi[img]🔒 Üyelere Özel]
ahhh ben özellikle gezinme topundan çok aradım ama denizlide bulamadım almak istersem nasıl ulaştıracaksın bana ve ben sana ödemesini nasıl yapıcam aslında bana sadece gezinme topu lazım :)
Kargo ile yollayabilirim ama hacmi büyük bir şey olduğu için astarı yüzünü geçebilir.Bence istanbul yada ankaraya gelen bir tanıdığın varsa ona aldır.
haklısın bi arac bulabilirsem haber veririm . çünkü gezinme topu çok gerekli odamda onun giripte zarar görebileceği çok delik var hem kablolar felan çok rahat rahat bırakamıyorum hep peşinde dolaşmak zorunda kalıyorum top olursa daha kolay olacak ama denizlinin altını üstüne getirdim 1 tane bile bulamadım :(
Evet bende zorlanmıştım bulurken evde dolaşabilmesi için birebir bir oyuncak
Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum kafes portatiftir rahatlıkla parçalarına ayırıp bir yere giderken bavulunuza falan koyabilirsiniz.
gezinme topu diye bahsettiğiniz şey hamsterball bu konu hakkında bi forum açılmıştı ona bakarsanız orda herşey yazıyo
gevezefare`ye
denizli`de bulamadım demişsin..ben google`da baktığımda Migros`larda satıldığını görmüştüm..ordan birileriyle konuşup getirtebilirsin belki..
tabi eğer ESTEL arkadaşınkini almadıysan