slm.ben gine pig istiyorum ama bulamıyorum berelerde stılıor bu hayvancık.eminönünde güvenilir bildiğiniz pet shoplar war mı gine satan.fiyatları ne kadardır u ginelerin.ve en son artık kesin bişi sölerseniz sewinicem gineler ne kadar büyüyor.:)
ii günler
selam dostum.ben izmitte oturuyorum.burda real alışveriş merkezinin petshopunda şu anda 4tane çok güzel gine domuzu var.5-6taneydi ama bi kısmı satılmış.ben almayı düşünüyorum ama elimdede gonzales var.hepsine birden bakmak zor olur galiba.petshopda çalışın bi kişiyle aram iyi.almak istersen sana yardımcı olurum.bu arada bi avuç kadar falan diyenlere sakın inanma.hamsterdan daha büyük kesinlikle.belkide 2 katı.
ben istanbuldayım.hamster kadar olasını beklemiyorum zaten ama bazıları tavşan kadar dio onun için söledim.yoksa 2 avuç kadar fln bildiğim. yardım ederseniz ve fiyat sölerseniz
sewinirim.izmitte ki pet shoptan buraya almam zor olur galiba.ii günler
bi gine pig buldum 20 günlükmüş 20 ytl ye sizce 20 günlük çok mu küçük.ölme ihtimali yüksek mi yoksa alim mi.20 ytl pahalı mı iyi mi iyi günler.=))))))))
20 ytl bence uygun bir fiyat ama ben hiç beslemedim yaşı iin bir şey söyleyemem fiyatları genelde daha yüksek oluyor. Bu tür hayvanlarınsa küçüğü daha makbul :)
Guine piglerin tavşan kadar oldukları doğru.kesinlikle oluyolar ama eğer cins cins oluyo ve büyümeyenleri varsa bilmiyorum.ama benim gördüklerim tavşan kadar.bence fiyatı da yaşıda çok iyi.kanın ısındıysa ve sorumluluğu alabileceğine inanıyorsan mutlaka al.çünkü sana alışmaları için çok uygun bi dönem.
20 günlük ve 20 ytl fiyatı da yaşı da çok uygun =) kobayların boyları yetişkin olduklarında 25-30 cm falan oluyor.