Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

kardinal neon

selam herkeze..ankarada kardinal neon bulabilirmiyim sizce..bi internet sitesinde okudum bu balıklar geceleri renklerini kaybedip seffaf oluyorlarmış ışık açıldığı zaman 15 dkika içinde tekrar renklerini alıyorlarmış çok hoşuma gitti beslemek istiorum .. acaba normal neonlar da böylemi o balıkların renklerini çok seviorum alıp besliicem ama bulalirisem kardinal neon almak istiorum.. bu konuda bi bilginiz var mı

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam 2NA kardinal neon u bulabilceğin bir yer bilmiyorum ankarada ama 1,5 ytl ye 3cm civarı neon satan bir yer var belki kardinal neon da satıyodur bi bak derim bu arada neon ve amerikan tetra türleri sürü halınde yaşamayı sever en az 6 tane alman gerekir unutmadan işte adres Cula Akvaryum Ve Kuş Galerisi 0312 435 07 07 Bayındır 1. Sk. Aksoy Çarşısı No: 27/13 Kızılay

teşekkür ederim alperen.. evet neonlar ile ilgili araştırma yaptım 6 tane alıcam zaten..6 tanede lepistes alıcam yanlarına..zaten akvaryumum bukadarına yeterli.. ben bi orayı arayıp sorayım.. peki gerçekten transparan olma özellikleri var mı? tabi herkese soruyorum ...

img

2na

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar kimse niye cevap vermiyo bu balıkları besleyen hiç yok mu..

img

2na

ÖZEL MESAJ

neyse tamam buldum kardinal neon satan yer.. yalnız 5 milyondu tanesi normal mi acaba..

img

2na

ÖZEL MESAJ

3 ytl yede bulabilirsin

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 ytleye normal neon satıyolar kardinal neonlar 5 milyon..henüz başka bi yerdede bulamadım zaten.neyse teşekkür ederim

img

2na

ÖZEL MESAJ

kardinal neonun ne olduğunu biliyorum sen 5 e alabilirsin başkasıda 8 e ama 3 ytl ye de var istediğin kadar.20 ye yakın vardı bendede discuslar sağolsun hepsini hallettiler gözlerini oyarak...!`!

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki transparan oluyolar mı gerçekten..ya da normal neonlar oluyo mu..

img

2na

ÖZEL MESAJ

deri renkleri isiga duyarli karanlikta renkleri kayboluyo ama tamamen degil isikta ise orjinal halini aliyo muhtesem baliklar ama kalabalik grup olmali ve hastaliklara karsi cok iyi gozlemlenmeli yoksa cok cabuk kaybedebilirsin. fiyat 2,500 - 3 normal 5 milyon biraz abarti geldi bana...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ