Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

semender satıyorum dişi,erkek fazlaca temin edilir

çok saglıklı su semenderi satıyorum .yerini severse her 2 ayda yavru alabilirsiniz.süs havuzları için ideal bir canlı balıklara zarar veremez.

img

sansey

19 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

50 adet için fiyat verirmisin

img

coral

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam. fiyat vereyimde.hangi ildesin çiftmi istiyosun?ben burda 100 adet (50 çiftini)230 ytl den veriyorum ama konuşalım yakın biyerdeysen karga fazla düş[email protected]

img

sansey

ÖZEL MESAJ

arkadaşlaR BUNLAR perakende fiyatıdır .toplu alımlarda iskonto yapılır ayrıca her türlü balıkta var ilgilenirseniz

img

sansey

ÖZEL MESAJ

istanbuldaysan 1 çift alayım hemen [email protected]

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sansey sana ulaşabileceğimiz bir şey verirmisin

img

ahsabor

19 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar maili yazmıştım

img

sansey

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Vermiş olduğun mail adresine atılan maillerim geri geliyor. Sanırım bir yanlışlık var adresinde. [email protected] . Başka ulaşabileceğim mail yada tel verebilirsen iyi olur

img

buko

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım mesajın başında verdiğin " [email protected] " adlı mail adresin hatalı. Daha önceki ilanlarında " [email protected] " diye vermişsin sanırım doğrusu bu. İlgilenen arkadaşlara..

img

buko

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam sansey ben de semenderlerinden bir çift alabilirim çook sevdiğim bi hayvandır ama şimdiye kadar beslemek nasip olmadı bi kaç arkadaşımda var ben de senin tarafından semender sahibi olursam çok memnun olurum fiyatlar da çok uygun bizim burda tanesi 15 ytl ye veriliyo şimdiden teşekkürler

img

sparta

19 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ