Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ACİLLL..Arklar ücretsiz demedim yaa yok mu elinizde...
Ben bi önceki mesajda ücrete değinmemişim ama tabiki hakkınız ücret konusu. sadece gidip pet-shoplardan almak istemiyorum o kdar.. haber verin nolurr...
Labrador Retriever dişi 5 aylık çok akıllı ve oyuncu Ali Osman Soyyiğit 0 543 259 34 61
2 aylık english spaniel cocker ,aşıları tam tuvalet eğitimi almış ve dişi.200ytl .ilgilenirseniz foto yollayabilirim.gülşad 0535 624 24 92
arklar daha önce belirtmiştim,maalesef araya kaynamışş anladığım kadarıyla...daha önce bir husky besledim fakat şu an yok malesef.Onun yerini doldurmak için öncelikle rott veya husky istiyorum.. Diğer köpekleri de seviyorumm tabi ama malesef öncelikli olarak bu ırklardan bekliyorum. yine de ilginize teşekkürler..
selam alaska malamute yavrusu almak istersen bu adreste görüşelim.engineryigit@hotmail
Referans veteriner kliniği sahibi tarafından terk edilmiş,bir süre barınakta kalmak zorunda kalmış bir husky`yi almış ücretsiz sahiplendirmeye çalışıyor,tek istenilen iyi bakılarak geçirdiği bu kötü dönemi arkada bırakması.Yaşı vb. gibi konularda detaylı bilgiye sahip değilim sadece cinsini duyunca şaşırmıştım,onları arıyabilirsin,bu olmasa bile başka bir köpek içinde yardımcı olabilir,yol gösterebilirler.tel 0312 4401898 akife hanım
bende husky var ulasmak ıstersen [email protected]
rott, husky, pitbull, kangal, el presa ne istersen uygun fiyatlardan verebilrim, [email protected] dan ulaşabilirsin.
Temmuz ayının sonunda doğacak olan golden retriever ırkı yavrularımız satılıktır.600 dolar ücret istiyoruz.anne ve baba bizim (veteriner hekim) kontrolümüzde.Annenin ve babanın hiçbir sağlık problemi yoktur.Annenin hamileliği istenen düzeyde ilerlemekte ve bu ayın sonunda doğum yapacak.anne ve baba şampanya rengi.anne 2 baba 6 yaşında.pet shoptan değiller.sağlıklı yavrular garantidir.İlgilenenler bizimle irtibata geçebilir. -- yer: ankara E-mail: [email protected] Telefon numarası: 05369610582