Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
İzmirde ki barınaklar
Benim 1 ay sonra bir köpek alma durumum var çok geniş bir arazide istedii gibi dolaşabilecek insan canlısı bir köpek arıyorum çünkü gelen insanları rahatsız etmemeli petshoplara gitmektense barınakta bulanan bir hayvanı beslemek isterim(yavru olursa ii olur tabii:) geceleride orada kalıcaı için çok iri olmasada küçük bi köpek istemiyoruz. İzmirde ki barınaklar buraya internet siteleri varsa yazabilirse yada tel die mail adresidir bırakabilirse sevinirim Not: Bekçi olacaı için kesinlikle kötü davranılmayacaktır kendi evimim bir bireyi gibi davranıp onla oyunlar oynıcaıma onun rahatını düşüneceime emin olabilirsiniz Mailim [email protected]
Merhaba, 2 yaşında kangal/av köpeği melezi 25.02.2006 tarihi itibariyle kuduz, karma ve parazit aşıları yeniden yapılan Lucky adlı erkek köpeğime, bahçeli bir ortamda bakılabilecek yeni bir yuva arıyorum. Hiç bir ücret talebim yok benim için iyi bakabilecek biri olman yeterli... Lucky son derece akıllı, insancıl ve dost canlısı bir köpek ancak bekçilik yapması gereken durumda onu da içgüdüsel olarak yapabiliyor. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle fazla ilgilenemiyorum, o nedenle vermek istiyorum. Ben de izmir`deyim... Düşünürseniz mail adresimi de buradan verebilirim.