Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

3/4 günlük yemler

arkadaşlar balıklara 3/4 gün yem atmazsam bişey olurmu,yani haftada 2 kez yem atsam,yada böyle bi durumda ne yapmalıyım bu otomatik yem makinalarının güvenilirliği nasıl kafasına göre bütün yemi boşaltmasın bu makinalar akvaryuma önerilerinizi bekliyorum

img

srdrç

19 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet olur eziyet olur :) Yem makinalarının birden fazla haznesi var ve sen istediğin miktarda koyucaksın,oda senin istediğin miktarı dökucek sen tatil yemide alabilirsin biyere gideceksen.

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben otomatik yem kullanma makınası kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haftada 2 kez yem verebilirsin hiç bir sakıncsıı olmaz.Doğada bu hayvanlar bizim verdiğimiz kadarçok yem yemiyor.akvaryum ortamında ekmek elden su göldeno yuzden bir sakın cası yok!

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkürler arkadaşlar.bide bu yem makinalarından hangisini tavsiye edersiniz onu sormayı unutmuşum,fiyatlarıda ne kadar olur aşağı yukarı?

img

srdrç

19 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eger bu durum geçici ise yani 1 haftalık falansa o zaman 2 kez yemlemen bir sorun degil.Ancak devamlılıktan bahsediyorsan arkadaların dedigi gibi bu otomatik yemlemelerden alabilirsin.Ancak benim fikrim balıklarını yemleyebilecek birine bu görevi vermen..Bana kalırsa en dogrusu bu..Eger yoksa yemleme makinaları tek çare..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

seranın tatil yemleri var 3-4 günde bitiyo onu kullan