Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

BETA YARDIM !!!

ARKADAŞLAR ERKEK BETA MIN YANINA 5 TANE DİŞİ BETA ALDIM. YALNIZ NETTEN YAPTĞIM ARAŞTIRMALARDA BU DİŞİ BETALARIN İMBELLİS BETAYA ÇOK BENZEDİĞİNİ GÖRDÜM. PİYASADA DİŞİ BETA BULMANIN ZOR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ALDIKLARIM ACABA GERÇEK DİŞİ BETA DEĞİLMİ? BU KONUDA TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM. AMACIM BU BALIKLARDAN ÜRETEBİLMEK .BANA DİŞİ BETA TEMİN EDEBİLECEK ARKADAŞLARIN DA YARDIMLARINI BEKLİYORUM. SAYGILAR....

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım yorma kendini imbellis falan diye, olsa bile ikiside beta cinsi farketmez, ırk ayrımı maalesef insanlara mahsus birşey .. sen dişileri kaliteli bir besleme dönemine sokarak kondisyon kazandır. Hazır olan dişilerin karnı şişecek ve anüsü toplu iğne başı kadar beyazlık olacak o zman yumurtlamaya hazırdır..

img

ffkarakaser

20 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ayrıca onlar imbellis falan değil, %80 dişi beta dır..

img

ffkarakaser

ÖZEL MESAJ

nasıl anladın peki ? %20 ihtimal yüksek bir ihtimal.bunun şimdi ırk ayrımıyla ne alakası var.

img

falco

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım 23 senedir balık beslerim bir o kadar akvaryumcu gezerim bir tane betta imbellis görmedim.. yok mudur ararsan mutlaka vardır ama onu ararken dişi betaya rastlama ihtimalin daha fazladır özellikle istanbulda oturuyorsan.. onun için %80 dişi bettadır dedim.. ayrıca 4-leventte yakın oturuyosan aday akvaryum var dün akşam ben 2 adet dişi betta aldım 1,75 ten satıyolar tanesini gayet uygun ama az kalmıştı haberin olsun.. Ayrıca eğer aldıklarında dişi imbellis var ise erkek beta ile çiftleşir diye düşünüyorum..

img

ffkarakaser

ÖZEL MESAJ

selam ffkarakaser bilgilerin için saol ama hiddet yok :) ben maalesef burdurda ikamet ediyorum .dediğin aday hobby nin reklamını akvaryum dergisinde görmüştüm. umarım şehir dışına siparişle yollama imkanları olabilir. Saygılar..

img

falco

ÖZEL MESAJ

selam ffkarakaser bilgilerin için saol ama hiddet yok :) ben maalesef burdurda ikamet ediyorum .dediğin aday hobby nin reklamını akvaryum dergisinde görmüştüm. umarım şehir dışına siparişle yollama imkanları olabilir. Saygılar..

img

falco

ÖZEL MESAJ