Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
UCRETSIZ ROTWVAYRIR ARIYORUM....
RESMI BIR KURUMDA KALMAK UZERE ROT ARAMAKTAYIM.KOPEGINI VERMEK ISTEYENLER BANA [email protected] sadece ucretsız vermek ısteyemler arasın
arkadaşim rottweiller istiyorsun daha yazılışını bilmiyorsun birazcik forumlarla ilgilenseydin ilk başka kopegin yazılışını öğrenirdin rotwvayrır die bi kopek cinssi yok ROTTWEILLER doğrusu ikincisi rot kısaltimi değil rott kisaltimi ! rott o kadar kiymetli bi haywandirki kimsenin sana bedawa wereceğini sanmiyorum !! fiatlari 400 $ dan başliyor !bulusan helal olsun !!!
sanırım köpekler hakkında pek bilginiz yok ve bu ilk baktığınız köpek olacak.veya uzun süreli baktığınız ilk köpek.ben size,daha kolay eğitebileceğiniz bir köpek almanızı öneririm.sırf dış görünüşü için köpek almak,2 taraf için de hüsranlı bir sonu beraberinde getirir maalesef.sitelerden cinsler hakkında araştırma yapıp,kendi imkanlarınızı da düşünerek ve gerçekçi,karar vermenizi öneririm. veya barınağa gidip kanınızın ısındığı köpeği alabilirsiniz.kırmalarla başa çıkmak,genellikle daha kolaydır.ilk köpek olarak idealdir.hem de ücresiz sonuçta.
eğer resmi kurumda kalacaksa ve illa belli bir ırk olacaksa,Alman Çoban köpeği de öneririm.ama az çok bilgili bir bakıcısı olacaksa.. +bu cinsleri ücretsiz bulmanız çok zor.eğer bekçi arıyorsanız biraz eli açık olmalısınız.yoksa yarın bir gün masraflardan da kaçınılıp bekçi köpeği yerine çelimsiz ve eğitimsiz bir köpeğe dönüştürülebilir.onun değerli bir canlı olduğunu unutmadan arayın derim..bol şans.