Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

DİKKAT DİKKAT

SELAM TÜM ARKADAŞLAR: akvaryumdaki hastalıkları yazıyorsunuz yardımcı olacak arkadaş arıyorsunuz fakat görmeden körü körü ne yardımcı olmaya çalışıyoruz en sağlıklısı petsoplarda seranın hastalıkla ilgili kitapçığı var bedava dır en azından resimli balığınıza bakarak hem hastalığı öğrenirsiniz hemde netür ilaç kullanıcağınız yazıyor en azından endeğerlisini veriyor zaman hastalık ilerlemeden tedaviye başlamak ayrı düzgün yaza bilirsen hastalığı yazan çıkacak okuyacan tedaviye başlıyacan diğer balıklar enfeksiyon kapmassa tabi tafsiyemi dinlerseniz en sağlıklı bilgi almış olursun hem pratik hemde öğrenmiş olursun herkese saygılar.( muhakkak almayı unutmayın)

img

baron53

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

olması gereken bir kaynak..Ancak buradaki paylaşımın amacı bu durumu daha önceden yaşamış arkadaşlarla sorunları çözmektir.Yoksa hangi bilgiyi merak ederseniz edin interneT ortamında kolayca ulaşabilirsiniz...aZ

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir yanlışlık oldu yazım yarıda kalmış kusura bakmayın..neyse ne diyordum; yani demek istedigim tüm merak ettiklerinizi heryerden ögrtenirsiniz fakat bu durum, bahsedileni kendisi yaşamış bir kişiden ögrenmek gibi olamaz..bu formun amacıda budur zaten..

Elbette görememiz bir eksiklik ;ancak yardım isteyen bir kişi elinden geldigince detay belirtirse hem çözümü daha çabuk olur hemde yardım etmek isteyen kişininde işini kolaylaştırır..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca seranın cd side cıkmıstır piyasaya sunulmustur yanlız sadece sera ile anlasması olan akvayumcularda vardır haberiniz olsun