Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ankara - yarvu köpek arıyorum..

uzun süredir köpek sahibi olmayı dşünüyorum. öğrenciyim.. geniş bi evim war.. onunla sürekli ilgelenirim.. tlf : 0535 296 67 56(hakan) teşşekürler..

img

satiwa

19 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.Ankara`da olmadığım için benim bir yardımım olmaz ama Ankara`da,barınak gönüllüsü arkadaşlar var.sanırım sana güzel,istediğin gibi bir yavru bulabilirler.veya onlarla gidip kanının ısındığı yavruyu alabilirsin.hem ücretsiz almış,hem de bir yavrunun kaderini değiştirmiş olursun.eğer ilgileniyorsan,Ankara`daki arkadaşlardan birisinin e-mail adreslerini yazıyorum adı,şafak [email protected] [email protected] ona ulaşamazsan bana yazabilirsin [email protected]

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük yavru erkek veya dişi rott istersen mesajlaşalım. erkekler 750 TL, dişiler 600TL. mail adresim: [email protected]..

img

ozgulbasar

19 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

01/12/2004 Dogumlu güzel kızımdan evdeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorundayım. bir köpeyin sorumluluğunu alacak, ona iyi bakacak birine hiç bir ücret talep etmeden, tüm eşyalarıyla birlikte gerçek bir hayvan severe vermek istiyorum. ankara içi düşünüyoruz... iletişim : [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz... tüm hayvan severlere sevgiler... cocker spanıel, dişi, siyah renk, 15 aylık, çok sevimli ve ürkek bi kızdır. resimlerinide yollayabilirim...

img

reklamci_kiz

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iki adet o numara minyatür pincher var. [email protected]

img

hpulsever

21 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

01/12/2004 Dogumlu güzel kızımdan evdeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorundayım. bir köpeyin sorumluluğunu alacak, ona iyi bakacak birine hiç bir ücret talep etmeden, tüm eşyalarıyla birlikte gerçek bir hayvan severe vermek istiyorum. ankara içi düşünüyoruz... iletişim : [email protected] adresinden yada ev:538 09 29 İş : 384 67 56 bana ulaşabilirsiniz... tüm hayvan severlere sevgiler... cocker spanıel, dişi, siyah renk, 15 aylık, çok sevimli ve ürkek bi kızdır. resimlerinide yollayabilirim...

img

reklamci_kiz

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ankliyim bende ama blaıkesirde yaşıyorum ilgilenirsen doberman yavrularım var uygun ücrtle vericem [email protected] mail ve msn adresim

img

pac

20 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ