Kedime Eş Arıyorum

erkek ankara kedime es arıyorum(istanbul)
erkek bir ankara kedim var adı Osman artık cinsel acıdan kendini olgun hissediyor ve evde bize rahat huzur wermiyor ciflestirmek istiyen warsa lutfen mesaj atsın ucret ve yawru istemiyorum. Cok iyiy huylu bir kedi oldugu icin yawrularınında guzel olacagını temin ederim.

selamlar benim iran siyam kırmam bir prensesim var 1yaşında acil eş arıyoruz tel:02126353361 cep:🔒 Üyelere Özel

merhaba benimde 11 aylık bi dişi ankara kedim var ve bende ona bi eş ariorum

merhaba benimde 11 aylık dişi bir ankara kedim war ve oda kendine bir eş ariyor

merhaba. benim dünyalar tatlısı bir dişi Ankara kedim var ve eş arıyorum. İlgilenirseniz ve bana ulaşırsanız çok sevinirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

oğlunuzun talibi çok görünen ama beni kızımda çok güzel bir tekir. beyaz dahada çok genç 6 aylık ama zor zaptediyoruz o yüzden acilen yakışıklı iyi huylu bir damat arıyoruz. eğer ilgilenirseniz bana cevap yazın. not: durum biraz acil

merhaba benim 10 aylık dişi bir ankara kedim istanbul-erenköyde ikamet ediyorum. uygun olursanız 🔒 Üyelere Özel ile hem msn hem de e-mail ile ulaşabilirsiniz. saygılar...

selamlar, iletişim için numaramız 0 216 411 68 89 dişi Ankara Kedimiz var Erenköyde oturuyoruz. Saygılar Bahadır

Yanıtlamak için giriş yapın