Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

İRİ TİP JUMBO MUHABBET ARIYORUM

İRİ TİP JUMBO ÇİFT MUHABBET ARIYORUM ARIYORUM UYGUN FİYAT VERENLER TERCİHİMDİR. SATMAK İSTEYENLER İÇİN EMAİL:[email protected] 0 532 7355437

img

hmehmetdikici

20 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, Amcamın 2 yıl önce Hollanda dan getırdıgı 3 çıft orjınal jumbo muhabbet kuşu nıhayet yumurtladı yavrularını bırıktırıp kendıme damızlık olarak ayırmayı dusunuyordum ama su anda maddı sıkıntı ıcındeyım ve yavruları satmak zorundayım anne babaların hepsı ayakları metal bılezıklı soy kutuklerı tutulmuş kuşlar.Renklerı mavi yeşil gri renklerden oluşuyor.Yavruların tanesını 100 dolardan satmayı dusunuyorum.Istanbul Samandıra da oturuyorum .Gercek damızlıkcılar kacırmasın derim.Çünkü su anda piyasada orjınal kus yok ıngılız kırmaları Hollanda kırmaları kontrolsuz cogaltıldı ve ayaga dustu uretıcısını maddı yonden tatmın etmıyor ama benım kuslarım Avrupa da bıle 100 dolardan kapısılıyor.Parası olan ıcın akıllı bır yatırım.Ayrıca elımde Hollanda ve Ingılız kırıklarıda mevcut.Uyumlu cıft olarak satarım.Cıftı 50 ytl.Genc ve yorulmamıs kuslar ilgilenirsen mesajını beklıyorum.

Merhaba kuşçu11 kuşları okadar iy diyorsun resimlerini burda göstersene herkez görsün.Eğer saf ingilizse gerçekten inan ki herkez almak ister...CEVAP BEKLENİYOR..Saygılar.

img

maxxx61

19 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana resimlerini gönderirmisin [email protected]

img

hmehmetdikici

ÖZEL MESAJ

kardeş ingilterede orjinal ingiliz muhabbetler kafesleriyle beraber 50$a satılıyor internette ararsan görürsün fiyat çok yüksek

img

hmehmetdikici

ÖZEL MESAJ

ıngıltereden buraya bedavamı gelıyor, saglıklımı gelıyor,kısırmı,hastamı,yaslımı,hepsi belırsız benımkıler kendı uretımım yavru vermesı saglıgı garantılı.Hollandadan geldıgınde secme kus olmasına ragmen her turlu ılac ve bakıma ragmen benım kusların bıle yarısı yol yorgunlugundan oldu bunları neden hesaba katmıyorsunuz ayrıca ben kan degıstırmek amacıyla aynı ozellıklere sahıp kus bulabılırsem 100 dolardan alıcıyım sen ıngıltereden getırt bana sat.

BU YAZ KARDEŞİM ALMANYADAN İSTEDİĞİM BÜTÜN KUŞLARI GETİRECEK BUNA İNGİLİZ MUHABBETLERDE DAHİL HEMDE TANESİ 40EURO.YANİ BURADA KUŞLARA DÜNYA PARAYI ÖDEYİPTE SONRA ACEBA ORJİNALMİ DÜŞÜNMEKTENSE YAZA KADAR SABREDECEĞİM

img

hmehmetdikici

ÖZEL MESAJ

Slm mehmet. Bende senin gibi düşündüm ve almanyadan bir arkadaştan benim için kuş almasını istedim. Arkadaşım sağolsun beni kırmadı kuşları aldı. Resimlerini bana gönderdi harika kuşlar. Ama bir sorun çıktı kuşlar veteriner kontrol belgeli olduğu halde kuşları getirmeme müsade etmediler. Havaalanından geri gitti kuşlar. Sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramayasın.

img

hovarda35

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ