Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Lütfen yardımcı olun köpek arıyoooruum!!! - 3.sayfa
İyi bakılacagından emin olabilirsiniz,ücretli veya ücretsiz hic fark etmez.Ankara da oturuyorum,yalnız önümüzde ki ay yurtdısına cıkacagım,ama bir ay sonra geri dönecegim.Eger o zamana kadar yardımcı olursanız cok mutlu olurum.Hani elinizde yeni dogmus yavru varsa,mayıs da alabilirim.Gözlerinizi yordum,üzgünüm.Herkese tesekkür ederim simdiden.iyi günler
5.5 aylık dişi doberman cinsi köpeğimi satmak zorundayım ankarada oturuyorum butun aşıları tamdır kulak ve kuyruk kesimi yapılmıştır ilgilenirsen [email protected] a msj atabilirsin
3 aylık erkek pekınnesemızı verıyoruz asıları tam. [email protected]
selam yavrular 1 ay, 5 günlük oldu 2 hafta sonra tam verebilirim erkek 2 adet kaldı kararını bildirirsen sevinirim. BODRUM DAN EMEL
Emelce sagol yazdigin icin.Merak ettigim iki sey var.Yavrularin cinsi ne ve ücret istiyormusun?Cevap verirsen sevinirim.Iyi günler
yavruların 2 tanesi erkek 5 adet dişi var. Ücret istemiyorum hepsine bakacak gücümüz olmadığı için belki mama alabilirsin yoksa herhangi bir ücret yok
yavruların cinsi labrador siyah.
Emelce arkadasım numaranı aldım.Seni en kısa zamanda arıyacagım.Yurtdısından daha bugün döndüm.Zannedersem sen bodrum dasın?ben Ankara da,peki ulasım nasıl olacak?Gerci aradıgım zaman konusuruz,tüm ayrıntıları.Erkek olanla ilgileniyorum.Görüsmek üzere!!!
Emelce arkadasım numaranı aldım.Seni en kısa zamanda arıyacagım.Yurtdısından daha bugün döndüm.Zannedersem sen bodrum dasın?ben Ankara da,peki ulasım nasıl olacak?Gerci aradıgım zaman konusuruz,tüm ayrıntıları.Erkek olanla ilgileniyorum.Görüsmek üzere!!!
Emelce numaran aynı mı?Hani degistirmis olabilirsin o bakımdan sordum.Eger degistiyse sana ulasabilecek bi numara verirmisin?
Bu işin Ticaretini yapmadığım için nasıl göndereceğimi bilmiyorum. Sen araştır istersen haber verirsin Bu arada erkek 1 adet kaldı . Görüşmek üzere