Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Lütfen yardımcı olun köpek arıyoooruum!!!

İyi bakılacagından emin olabilirsiniz,ücretli veya ücretsiz hic fark etmez.Ankara da oturuyorum,yalnız önümüzde ki ay yurtdısına cıkacagım,ama bir ay sonra geri dönecegim.Eger o zamana kadar yardımcı olursanız cok mutlu olurum.Hani elinizde yeni dogmus yavru varsa,mayıs da alabilirim.Gözlerinizi yordum,üzgünüm.Herkese tesekkür ederim simdiden.iyi günler

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.Ankara`daki bir barınak gönüllüsü arkadaşımın mail adresini yazıyorum,o sanırım yardımcı olabilir.veya barınaklardan birisine gidip ücretsiz evlat edinebilirsin.şehir merkezinden gidilmesi çok rahat olan bir barınak var mesela. ismi,şafak [email protected] [email protected] ona ulaşamazsan bana yazabilirsin,ben başka bir arkadaşa yönlendiririm istersen. [email protected]

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

GOLDEN RET. KÖPEĞİMİZİ UYGUN BİR FİYATA EŞİMİN SAĞLIK DURUMU SEBEBİ İLE VERMEK ZORUNDAYIZ. ŞAMPANYA RENGİ, SECERELİ, EĞİTİMLİ, BİR ÇOCUKTAN DAHA FAZLA LAF ANLAYAN VE UYGULAYAN BİR HAYVAN. TEHTİD OLMADIĞI SÜRECE ASLA HAVLAMAZ. KURU MAMA İLE BESLENİR. YEMEK YEDİ TUVALETE ÇIKARALIM DİYE BİR PROBLEMİ YOK. TUVALETİ GELDİKTEN SONRA 12 SAAT DAHA TUTABİLİYOR. SİZE GÖRE YAŞAYAN UYUMLU BİR ARKADAŞ YANİ. ÇELİK MAMA KAPLARI, ELEKTRİKLİ TARAK VE FÖN MAKİNASİ, YAĞMURLUĞU, AĞIZ PARFÜMÜ, DİŞMACUNU VE FIRÇALARI, OTOMATİK TASMASI BERABERİNDE VERİLECEKTİR. ACİL UYGUN BİR FİYATA İYİ BİR AİLE ARIYORUZ. İLK DEFA KÖPEK SAHİBİ OLACAKLARA MÜKEMMEL BİR FIRSAT!....... [email protected]

img

karetta2002

19 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

O_K_K arkadasim sagol mail i bi kenara yazdim,yurtdisindan döndükten sonra muhakkak görüsücem.kendine iyi bak.tekrar tesekkür ederim

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha önce dünya tatlisi amerikan pitbull um vardi.yani arkadaslar düsünmeyin ki ilk defa bi köpek sahibi olacam.oglum u kaybettim.ama hep kalbimde.asla dögüstürmedim,o benim canimdi,insan canina kiyabilir mi?neyse.... herkese iyi günler

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

01/12/2004 Dogumlu güzel kızımdan evdeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorundayım. bir köpeyin sorumluluğunu alacak, ona iyi bakacak birine hiç bir ücret talep etmeden, tüm eşyalarıyla birlikte gerçek bir hayvan severe vermek istiyorum. ankara içi düşünüyoruz... iletişim : [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz... tüm hayvan severlere sevgiler... cocker spanıel, dişi, siyah renk, 15 aylık, çok sevimli ve ürkek bi kızdır. resimlerinide yollayabilirim...

img

reklamci_kiz

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ