Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Küçük bir dost arıyorum

Ben bahçelievlerde yalnız yaşıyorum ve küçük bir arkadaş istiyorum. Aslında tercihim daha çok tüysüz olan köpekler. ingiliz buldog,boxer yada sharpie olabilir. aslında bir sokak köpeiğini de alıp bakmayı çok isterim ancak ev sahibimi daha az tüylü bir köpekle ikna edebildim ancak. fiyatlar çok yüksek o yüzden de ücretsiz almayı tercih ederim. eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

img

gülhan

19 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

terrier birköpeğim var onu sokaktan buldum. [email protected] dan ulaşabilirsin. fotoğraflarını ulaştırabilirim

img

savatage

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir tane kangal/pointer kirma yavrsu var, 2 aylik ve tuvlette eğtim basladı. Kisa tuylu bir köpek, sakın ve sessiz. Buyukçekmecedeyiz. Yavru ücretsiz. Aşilar başladı ve parazıt tedavi başladı. [email protected]

img

mehmet34

19 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sokak köpeği diye yanlış şekilde adlandırılan "kırma köpek"lerden de alabilirsiniz.onlar sadece sokak köpeği değildir çünkü,ayrı birşey bana göre. bulunduğunuz ildeki barınaklara gidip bakmanızı öneririm,mutlaka,evet MUTLAKA kalbinizi çalacak ve tüy sorunu saydığınız cinslerden fazla olmayacak köpekler bulacksınız isterseniz önce google`dan arayın.sanırım istanbuldasınız.o zaman "şile barınağı,ümraniye barınağı,yedikule barınağı" vs yazarsanız karşınıza bilgiler ve sahip arayan köpeklerin küçük bir kısmının fotolarını görebilirsiniz.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ELBETTE.. TÜM BARINAKLARI İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM. BEN DAHA ÇOK YAVRU İSTİYORUM AMA YAVRU BULAMIYORUM.. HALA DA BARINAKLARI ARAŞTIRIYORUM. BENİM KAFAMDA DA ASLINDA SOKAK KÖPEĞİ VAR CİNSLERDEN BULAMAZSAM ZATEN NİYETİM BU.. YEDİKULE İLE İRTİBAT HALİNDEYİM ÇÜNKÜ ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETİN ARTAN YEMEKLERİNİ YEDİKULEYE GÖNDERİYORUM BİR KAÇ AYDIR. YANİ SAHİPSİZ HAYVANLARA NE KADAR YARDIMCI OLSAM O KADAR KARDOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. NEYSE HALA KÖPEK ARAYIŞI İÇİNDEYİM. YETERKİ YAVRU OLSUN VE ÇOK FAZLA TÜYLÜ OLMASIN ÇÜNKÜ EVDE BAKACAĞIM..

img

gülhan

19 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ