Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru tekir kedi arıyorum

Edirne de oturuyorum yavru tekir kedi arıyorum yeni doğmuş bile olabilir bu konuda tecrübeliyim ona gözüm gibi bakarım

img

catlover

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavru demişsiniz ama bizim 1 yaşına yaklaşık ama çok akıllı bir tekir kedimiz var.Şu an evde 3 kedi olduğundan bakmakta biraz güçlük çekiyoruz..İlgilenirseniz onu yalnızca gerçekten özenle yetiştiricek birine vermek istiyoruz... tel: 0216 3631983 0536 2509323

img

melek

21 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadıysan bugün 5 tane yavru kedimiz oldu.ilgilenirsen birini verebilirim.

img

caremela

19 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu an apartmanımızın bodrumunda yaşamaya çalışan 4 tane yeni doğmuş tekir yavruları var bir tane de 2 aylık beyaz bir dişi,yardıma acil ihtiyaçları var,çünkü oradanda atılacakla,ilgilenirseniz resimlerini [email protected]

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın fnd20mynet.com

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ