Kuş Forumları > Papağanlar
papaganlar hakkkında???
arkadaslar bir papagan alırken nelere dikkat etmeliyiz genel olarak(saglıklı oldugunu nerden anlarız vs vs)yardımcı olursanız sevinirim (ayrıca su aralar sultan ya da cennet papaganı arıyorum elinde olan arkadaslar bana [email protected] adresinden bana ulasırlarsa sevinirim)
ya inanmıyomrum ya bu sitede herkes resmen ilan vermek icin üye papagan hakkında bilgisi olanlar zahmet edipte paylasım yapmıyo bu sitede önceden acılmıs böyle bilgi vericek bir bölüm varsa linkini veririseniz sevinirim
arkadasım papagan alırken dıkkat edıcegın seyler.saglıklı bı papagan cevresıyle ılgılıdır.hareketlidir bakısları canlıdır.burun akıntısı olmamasına burnunun tıkanık olmamasına dıkkat et.tuylerı duzzgun ve parlak olmalıdır.alacgın cıns hakkında ıyıce arastırma yap ve mumkunse bılen bırıyle papagan almaya gıt.aksı halde buyuk bır papaganı sana yavru dıyede verebılırler.daha fazla yardımcı olmamı ıstersen msn im [email protected]
cok sagol ya bi an hiç kimse yazmıcak sandım msn ekledim tekrar cok sagollllll
uzun suredir siteye ugramiyordum o yuzden cevap biraz gec oldu belki de papagani almissindir asagidaki sitede papaganlar hakkinda herseyi bulabilirsin. www.papaganim.net