Satılık Balıklar

satılık eş discuslar...

Merhaba arkadaşlar eş tutmuş ve düzenli olarak yumurta bırakmakta olan discuslarımı satıyorum...

İlgilenen arkadaşlar verebilecekleri fiyatları ve mail adreslerini yazabilirlerse eğer  en gerçekçi ve uygun olan arkadaşa balıklarımı satmak istiyorum...

İstanbulda oturuyorum göz önünde bulundurulursa mutlu olurum...

teşekkürler...

Resimler bir ay önce çekilmiştir. Balıklar şu an 14 aylık civarındalar.Boyları  11-12 cm civarı...

...

160 ytl son fiyat teşekkürler...

sevgili nurettin dede satılmadıysa ve eğer yavru verdiyse ben ilgileniyorum semt neresiydi.ayrıca yavrularla resimleri varmı .benim yavruların resimleri bu arada sizinle paylaşayım dedim yanlız iyi poz veremediler,discon un arka tarafına dizdikleri için yavruları.

150 ytl oldu ihtiyacım var satmam gerekiyor acilll....

Çiftini 100 ytl den verebilirsen alabilirim..Ayrıca neredesiniz? selamlar...

arkadaşım tek bir şey yazıcam lüks semtlerde bulunan akvaryumculardan koşa koşa balık alanlar burda bununla hiç ilgilenmediler . aynı balıklara 300 milyon abartmıyorum eş discuslara 300 milyon veren insanlara ben bu balıkların daha sıhhatli olduğunu anlatamadım ve onlar kazık yemeye gittiler. bu balıklar doğduklarından beri bendeler ve mecburiyetimden bedava emeğimin karşılığı bile olmayan bir paraya satmaya çalışıyorum 100 milyonu düşünsem emin ol hediye ederdim sana ama ihtiyacım var...

Tamam dostum... Eğer yine de satmayı düşünürsen bu fiyata haber verirsiniz... 🔒 Üyelere Özel Uğur ÖZKAN

merhaba mailden sana ulaşamadım balıkarı alabilirim hangi semtten teslim alabilirim mail adresimden ulaşırsanız görüşürüz 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın