Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
nitrivec ve agutan
60 lt lik japon beslediğim bir akvaryumum var.balıklar hapsi ölünce baştan aşağı dezenfekte ettim.agutan ve nitrivec aldım. ama tam olarak ayrıntılı nasıl kullanacağımı anlamadım.60 lt için ne kadar agutan kullanmalıyım.ne kadar beklemeliyim.nitrivec içinde aynı şey ğeçerli.düzenli aralıklarla nitrivec kullanmalıyım mı?nitrivecten ne kadar sonra balık koyabilirim.her su değişiminde suya nitrivic atmak zorundamıyım.bide metilin mavisini koruyucu olsun diye aralıkla kullanmama gerek var mı?teşekkürler
suyunu dinlendirirsen hiç birini kullanmana gerek yok kullancam diyorsanda ürünün etiketinde oranlar yazılıdır ordan hesaplayabilirsin...
ark. agutanı cesme suyunu koydugun biş akvaryuma 20litreye 5ml damlatcaksın sora motoru kapat 1 saat sora balıkları icine koyabiliriisn ozelligi sudaki agır metalleri cokertir B vitamini vardır ve sudaki kloru alır nitriveci agutan koyduktan bi gun sora koycaksın balık olmıcak yanlız sora duzenli olarak kullanacaksın nitrivece gerek yok sadece agutan kullanman yeterli senin icin metilin mavisini kullanmanada gerek yok agutan kullanıosun herseyini duzenlio zaten akv. baska sorun varmı ark.
şimdilik başka sorum yok. yardımınız için teşekkürler.