Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

BEYAZ FARE İSTEYEN VARMIIIIIIII..........

SLM ARKADAŞLAR BEYAZ FAREM DOGURDU 12 TANE YAVRULADI EYER GERÇEKTEN MERAKLI VE BAKABİLİCEK ARKADAŞLAR VARSA BANA YAZSIN ÜCRETSİZ VERİLİCEKLER YADA PATSHOP A VERİCEM ONLARDA SATIYORLAR BENDE BUNU İSTEMİYORUM İLGİLENENLER [email protected] dan bana ulaşabilirler hemstar deyiller beyaz farelerdir hemstar boyunda lar tabiki yetişkin olanlar yavrular şuan serçe parmagın yarısı kadarlar

img

dalgic973

21 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben alabilirim.ama neredesin?....resmini e mailime yollarmısın.e mail adresim; [email protected]

merhaba dalgic1973.ben ücretle alabilirim.hem yem masrafların karşılamış olursunuz.Ama yeriniz nerde.mümkünse resminizi emailime gönderebilirmisiniz. [email protected]

img

mumit

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de bir hamster beslemeyi çok istiyorum ama maalesef trabzon`dsyım.aynı zamanda evde bir kaplumbağam var. :(((((((((((

img

okaliptus

19 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, okaliptus hamster beslemek istiyorum demişsin.o ise fareden bahsediyor.

biraz geç oldu ama bende beyaz fare edinmek istiyorum yavrular kalmadıysa da ankarada beyaz fare edinebilecğim bi yer bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen

img

demokritos

18 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

okaliptus ben trabzondayım ve elimde hemstır yayruları var. daha yeniler. biraz büyüsünler sana vereblirim. iletişime geç [email protected]

img

goksugorel

18 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de trabzondayim bi kaplumbagam war benimlen irtibat kur msn : [email protected] (OKALİPTUS) + kapluşum Erkek 6cm felan 6. 6.5 cm fln irtibaata gec bnlen

img

rully

18 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm Dalgış Ben İstiorum hangi şehirdesin kardeşim.bana msn den veya telden ulaşırmısın lütfen çok istiorum bir tane yawru vallahi çok iyi bakarım.tel:05394611182 bekliorum msn:[email protected] lütttfennn

img

anil_aksehir

18 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bennnnnnnn istiyorum... ben istanbuldayım sen nerdesin?bide rica etsem bana beyaz farenin bi fotosunu yollarmısın??????msn adresim [email protected] ya bakabilirim de onlar hakkında biraz daha bilgiye sahip olmam lazım zaten araştırıyorum sürekli....haber bekliyommm ona iii bakıcam :):):)