Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Lütfen yardım edin! Yavru köpek arıyoruz!! İsatnbul ve İzmire duyurulur!!!

1,2 aylık.. Erkek.. Safkan Yorkshire terier, American cooker (tercihen siyah), veya beagle yavrusu arıyoruz.. Öğrenci olduğumuz için ücretsiz olması tercihimiz ama bütçemize göre uygun bi fiyatta anlaşabiliris... İzmirde üniversite öğrencisiyiz, 3 oda 1 salon kocaman bi evimiz var, güvenli bir ortamda sevgiyle büyütebileceğimiz bi köpek arıyoruz, daha öncede köpek besledik ne kadar sorumluluk gerektiren bir iş olduğunu biliyoruz.. İstanbulda da evimiz var sürekli seyahat ettiğimiz için küçük bir köpek istiyoruz!! LÜTFEN!!! 300 dolardan başlayan teklifler sunmayın!!! [email protected] 05553004638 05355833007

img

ladida

19 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

PEKALA OKULUNUZ BİTİNCE NE OLACAK? HERHANGİ BİRİNİZ YANINA ALSA BİLE İŞ BULMA, VS. HAYAT TELAŞI DERKEN BU SEFER ONA YETERİNCE ZAMAN AYIRABİLECEKMİSİNİZ? BENCE YERLEŞİK BİR HAYATA GEÇENE KADAR KÖPEK FALAN DÜŞÜNMEYİN LTFN.KENDİNİZDEN ÇOK ONLARI DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM

img

tomycıtcıt

19 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Birincisi birimiz gündüz birimiz 2. öğretim olduğu için köpek hiçbir zaman evde yanlız kalmayacak.. Biz evde olmasak bile ona çocuğu gibi bakabilecek annemiz var.. Mezun olduktan snr yapacağımız işleri diil şuan sadece üni mezunu, iyi bir köpek sahibi olmayı düşünüyoruz.. Bu kadar gelecek kaygısı taşımanız şaşırtıcı sonuçta deprem olabilir ölebiliris şimdiden deprem olurda ölürsem köpeğim kimsesiz kalır die içimdeki bu tutkudAN VAZGEÇEMEM... Mesaj için teşekkür ederiz ama inanın szizden daha çok kendimizi tanıyor, yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı ayırt edebiliyoruz... Saygılar...

img

ladida

19 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ögrencilere karsı olan bu önyargıyı anlayabilmiş degilim zaten!bizim bir goldenimiz var ve kendimizden cok onu düşünüyoruz.ÖĞRENCİ oldugumuz halde ikinci bir köpek alacagız.hem evde cocukları olan bir ailemi yoksa tek sorumlulukları kendileri olan ögrenciler mi daha ii köpek sahibi olur?arkadaslar petarkadas.com sitesinde bıdıkmelek rumuzlu üye ögretmen bir hanım ve evcil hayvan sahiplendirme konusunda da gayet iyi.ondan yardım isteyebilirsiniz uygun fiyata.

img

thespecific

19 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KEsinlikle katılıyorum... 18 yaşına kadar sürekli kazanılması gereken okullar, geçilmesi gereken sınavlar vardı ve özellikle aileyle birlikte karar vermek zorundaydık.. Eskiye oranla üniversite ordamı daha rahat bi ortam ve yavaş yavaş kişinin kendi kararlarını verebileceği yaşlar.. Dediğin gibi çocuklu ailelerde yada yorucu iş yaşantısı olan insanların köpek bakımı konusunda öğrencilerden daha güvenli ve avantajlı olmalarının sebebi ne acaba??? Fikirlerin ve yardımın için teşekkürler..

img

qerem

19 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ladida,ben deneyimlere dayanarak öneride bulunuyorum 1-yetişkin köpek öneririm.hem masrafı çok daha az olur,hem huyu suyu belli olur.sahibinin vermek istediği bir sürü terrier,cocker gördüm ilanlarda.biraz sitelere bakıp araştırın derim.veya barınaklarda bir sürü yetişkin cocker ve terrier oluyor.uyum sorunu yaşamazsınız barınaktan alırsanız çünkü terk etmeyin diye gözünüzün içine bakar.ve minnet duyar.ayrıca diğer köpeklerle çok iyi anlaşırlar,toplu yaşamaya alıştıkları için. 2-illa yavru derseniz,kesinlikle 2 aylıktan küçük almayın.bu çok önemli.yoksa hastalanması veya ölmesi çok yüksek bir ihtimal maalesef.bunu yaşayan çok kişi var.önce sütten kesilme zamanını beklemek lazım. bu isteğinizden,ilk kez köpek sahibi olacağınızı tahmin ettim ve ben yine de genç veya yetişkin tavsiye ederim. umarım aradığınız gibi bir köpek bulursunuz. bi de,ilk arkadaş köpeğin ileride ortada kalmasından korktuğu için sormuş,kötü niyet aramayın lütfen.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Baenim Labrador Retriever cinsi dişi bir köpeğim var. 300 ytl istiyorum. İsterseniz 0 543 259 34 61 Ali Çok akıllı ve oyuncu bir yavru.

img

eyuphan61

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam iki aylık, english spenial cocker dişi aşıları tam ve tuvalet eğitimi almış,200ytl 0535 624 24 92 ilgilenirseniz arayın lütfen

img

gulsad

19 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ