Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

grip muhabbet kusuna bulasir mi?

arkadaslar merhaba..kis doneminde hepimiz hastalanabiliyoruz..grip nezle vs..bu hastaliklarin kusa gecme ihtimali var mi? ben hastalandigimda mumkun oldugunca kusumdan uzak durmaya calisiyorum..ama surekli de ayri kalamiyoruz..bugune kadar bir sey olmadi..bu konuda bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim tesekkurler...

img

mabel

21 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elbette insanlardan da kuşlara grip bulaşabilir. Bu gibi durumlarda çok dikkatli olmak gerekir. Aynı odada bulunmamalı ve aynı odada uyumamalıdır !!!

img

blue1

21 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bencede dikkat et, bende kisin cok agir hastalandim ve benimle beraber kusumda hapsurup durdu, uzak durmak fayda etmiyor, bluenun dedigi gibi ayri odada kalin ve bol vitamin ver... saygilarimla..

img

dudik

19 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

blue ve dudik arkadaşlarıma katılıyorum.blue arkadaşımızın dediği doğru.senin hasta olduğun dönemde kuşunun sağlıklı kalabilmesi için ona vitamin takviyesi yapmalı ve kuşunun bakımını başka birine devretmelisin(sadece bu dönemde).geçmiş olsun dilkelerimle.. alezia...

img

alezia

19 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkur ediyorum arkadaslar..bu donemi kazasız atlattık... gerci cok hasta degildim. fazla yaklasmamaya calistim kusuma ama gecmeyecegini dusunuyordum..allahtan bulasmadi. bundan sonra daha dikkatli lucam...

img

mabel

21 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

PEKİ İNSANDAN MUHABBET KUŞUNA İSHAL BULAŞIRMI????

img

ThePatronn

3 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ