Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
grip muhabbet kusuna bulasir mi?
arkadaslar merhaba..kis doneminde hepimiz hastalanabiliyoruz..grip nezle vs..bu hastaliklarin kusa gecme ihtimali var mi? ben hastalandigimda mumkun oldugunca kusumdan uzak durmaya calisiyorum..ama surekli de ayri kalamiyoruz..bugune kadar bir sey olmadi..bu konuda bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim tesekkurler...
Elbette insanlardan da kuşlara grip bulaşabilir. Bu gibi durumlarda çok dikkatli olmak gerekir. Aynı odada bulunmamalı ve aynı odada uyumamalıdır !!!
merhaba bencede dikkat et, bende kisin cok agir hastalandim ve benimle beraber kusumda hapsurup durdu, uzak durmak fayda etmiyor, bluenun dedigi gibi ayri odada kalin ve bol vitamin ver... saygilarimla..
blue ve dudik arkadaşlarıma katılıyorum.blue arkadaşımızın dediği doğru.senin hasta olduğun dönemde kuşunun sağlıklı kalabilmesi için ona vitamin takviyesi yapmalı ve kuşunun bakımını başka birine devretmelisin(sadece bu dönemde).geçmiş olsun dilkelerimle.. alezia...
tesekkur ediyorum arkadaslar..bu donemi kazasız atlattık... gerci cok hasta degildim. fazla yaklasmamaya calistim kusuma ama gecmeyecegini dusunuyordum..allahtan bulasmadi. bundan sonra daha dikkatli lucam...
PEKİ İNSANDAN MUHABBET KUŞUNA İSHAL BULAŞIRMI????