Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
YAVRUYU DIŞARI ATTI YARDIM EDİN - 2.sayfa
Merhaba Yavrulardan ikincisi bugün yumurtadan çıktı. Ancak dişi kuşum şirin yavrunun birini dışarı atmıştı. Yavru hala yaşıyordu biz de alıp geri yuvaya koyduk. Doğru mu yaptık bilmiyorum. Yuvadan atmadan yarım saat kadar önce dişi ile erkek çok kötü bir kavga yapmışlardı zor ayırdık. Yuvadan yavruyu attıktan sonra da erkeği ayrı bir kafese koydum. Dişi erkeği kıskandığı için yuvadan atmış olabilir mi? Çünkü hiç anlaşamıyorlar bugünlerde. -Erkeği ayırdığım için iyi yapmış mıyım? -Dişi kuş yavrulara yeterli olur mu? -Tekrar yuvadan atarsa ne yapayım? -Benim beslemem gerekir mi? Yardım edin lütfen.... Teşekkürler...
İyi günler benim kusarım ik yavrularını hepsi öldü 1 ay sonra tekrar yumurtladı 5 tane 2 si cıktı 1 gene öldü erkek kus sürekli disiyle ciflesmek istiyor disi de sürekli yavruların üzerinde yattı İcin olmuyor bu aksam da erkek kusun yavruyu yuvadan atmak istedini gördüm ben de ayırdım bide disi kutuyu bırakmıyor ben de kücük bi gaba mamasını koyup kutuya koyuyorum busekılde yapıyorum sizce nasıl
Merhaba.Muhabbet kuşumun yavrusu daha 2 haftalık.Ancak dışarıda duruyor.Baba ile Anne ise onu gözetliyorlar.Almama izin vermiyorlar.Hemen ısırıyorlar.Yavru besleniyor mu emin değilim ama yuvaya gitmek istemiyor.Babasi onu yuvaya sürüklemeye çalışıyor ama yavru kaçıyor ve baba yuvaya koyamıyor.Annesi de indi ama yuvaya dönmüyor ve yanliz başına bırakıyorlar.Kavgası veya çiftleşme isteği yok.Ama yavrum tam 4 saattir dışarıda.Ev sıcak.Suları ve yemleri var.Napmalıyım yavruyu tekrardan yuvaya koyayım mı?Anne ve baba niye yavruyu disardayken gözetliyor?Almak istediğimde ise neden izin vermiyorlar?Yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba.Muhabbet kuşumun yavrusu daha 2 haftalık.Ancak dışarıda duruyor.Baba ile Anne ise onu gözetliyorlar.Almama izin vermiyorlar.Hemen ısırıyorlar.Yavru besleniyor mu emin değilim ama yuvaya gitmek istemiyor.Babasi onu yuvaya sürüklemeye çalışıyor ama yavru kaçıyor ve baba yuvaya koyamıyor.Annesi de indi ama yuvaya dönmüyor ve yanliz başına bırakıyorlar.Kavgası veya çiftleşme isteği yok.Ama yavrum tam 4 saattir dışarıda.Ev sıcak.Suları ve yemleri var.Napmalıyım yavruyu tekrardan yuvaya koyayım mı?Anne ve baba niye yavruyu disardayken gözetliyor?Almak istediğimde ise neden izin vermiyorlar?Yardımcı olursanız sevinirim..