Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Küçük cins köpek arıyorum
Sayın köpekseverler; Petshop veya veterinerlerden değil de, evinde köpek besleyen hayvanseverlerden, beslediği köpeğin yavrularından edinmek isterim. Evde besleyeceğim için küçük cins olmasını istiyorum. Benim köpeğim şampiyonun yavrusu filan demediğiniz sürece ücrette sorun yaşamayacağımızı sanıyorum. Ankara`da yaşıyorum; cinsiyet tercihim yok. Cep telefonum: 0555 4965568 Mailim: [email protected] Lütfen, petshopçılar veya veterinerler aramasın; onlardan bedavaya bile almak istemem; çünkü ezeli ve ebedi dostum olacak çocuğumun öncelikle sağlıklı olmasına önem veriyorum. Selam ve en iyi dileklerimle...
01/12/2004 Dogumlu güzel kızımdan evdeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorundayım. bir köpeyin sorumluluğunu alacak, ona iyi bakacak birine hiç bir ücret talep etmeden, tüm eşyalarıyla birlikte gerçek bir hayvan severe vermek istiyorum. ankara içi düşünüyoruz... iletişim için ilgilenen arkadaşlara [email protected] msn adresimden bana ulaşabilir. cocker spanıel, dişi, siyah renk, 15 aylık, çok sevimli ve ürkek bi kızdır. yıllık aşıları yapıldı, karnesine işlenmiştir. not : keşinlikle birdaha aile değiştirmesini istemiyorum... tüm hayvan severlere sevgiler... resmi : http://www.havhav.com/p_ilanlar.php?kat=2&ilan=25008
o numara minyatür pincher ilanıma bi bak istersen. ikisini birden 200 ytl ye veriyorum