Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
YAVRU ÇIKTI NE YAPMALIYIM? - 2.sayfa
Merhaba Arkadaşlar Benim Şirinim bugün 20 gündür kuluçkada ve az önce baktığımda bir yavru olduğunu gördüm. Bugün çeyrek haşlanmış yumurtayı kabuklarıyla birlikle ezdim içine 1 çay kaşığı kadar da irmik koydu ve kafese taktım Baba ferhat yedi.Birde birkaç gün önceden buğday tanelerini toprakta filizlendirdim ve bugün filizlerini de yemliğe koydum. Şimdi size sorum şu: Acaba bunları yapmasaydım da normal yem versem yavru beslenebilir mi? BUNDAN SONRA YAPMAM GEREKEN EN ÖNCELİKLİ ŞEYLER NELER? Lütfen tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazın Şimdiden Teşekkürler..
Yavru bakımı hakkında genel bilgiler için link üzerinden yazımıza ulaşabilirsiniz. https://ahmetmeral1.blogspot.com/2020/07/muhabbet-kusu-yavru-bakm.html
Bizim 1 günlük yeni çıkmış yavrumuz var ve onu anlesi beslemiyor ve 1 tane daha yavru var oda kıpırdamıyor ve mor gibi bize yardımcı olurmusunuz
Merhaba şimdi yumurtadan yavru muhabbet kuşu çıktı ne yapmam gerek annesi ve babası beslermi kuşları yoksa bizmi besliyeceğiz ve neyle besleyebiliriz önerileriniz nelerdir