Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

YAVRU ÇIKTI NE YAPMALIYIM? - 2.sayfa

Merhaba Arkadaşlar Benim Şirinim bugün 20 gündür kuluçkada ve az önce baktığımda bir yavru olduğunu gördüm. Bugün çeyrek haşlanmış yumurtayı kabuklarıyla birlikle ezdim içine 1 çay kaşığı kadar da irmik koydu ve kafese taktım Baba ferhat yedi.Birde birkaç gün önceden buğday tanelerini toprakta filizlendirdim ve bugün filizlerini de yemliğe koydum. Şimdi size sorum şu: Acaba bunları yapmasaydım da normal yem versem yavru beslenebilir mi? BUNDAN SONRA YAPMAM GEREKEN EN ÖNCELİKLİ ŞEYLER NELER? Lütfen tecrübeli arkadaşlar bana cevap yazın Şimdiden Teşekkürler..

img

gündüzbeyli

19 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavru bakımı hakkında genel bilgiler için link üzerinden yazımıza ulaşabilirsiniz. https://ahmetmeral1.blogspot.com/2020/07/muhabbet-kusu-yavru-bakm.html

img

ahmetmeral

4 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bizim 1 günlük yeni çıkmış yavrumuz var ve onu anlesi beslemiyor ve 1 tane daha yavru var oda kıpırdamıyor ve mor gibi bize yardımcı olurmusunuz

img

Ayyup

2 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba şimdi yumurtadan yavru muhabbet kuşu çıktı ne yapmam gerek annesi ve babası beslermi kuşları yoksa bizmi besliyeceğiz ve neyle besleyebiliriz önerileriniz nelerdir

img

Umut123berkay

2 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ